ideer til beadboards

ideer til beadboardsBeadboard tilføjer charme og personlighed til ethvert rum i dit hjem . Beadboard paneler er fremstillet af hårdttræ , finer og både mellem- og high-density fiberboard . Beadboard design er helt karakteristisk med smalle lodrette striber sammen for at danne et panel . Du kan finde beadboard i din lokale home forbedring butik i paneler , der spænder fra 38 til 44 inches høj i en række forskellige bredder

wainscoting

Beadboard wainscoting virker smukt til din spisestue eller opholdsstue vægge . Du kan vedhæfte ark af beadboard under stolen skinne langs kanten af ethvert rum for ekstra design interesse , men beadboard oftest forbundet med shabby chic , country og sommerhus stil. Du kan male beadboard , der passer til dit værelse uden at forringe sin charmerende , men enkle , design .

Loft

Overvej dækker dine dateret loft med beadboard paneler til en enkel og stilfuld udskiftning løsning . Beadboard lofter også fungerer godt i nybyggeri for en solrum eller side veranda . Panelerne er nemme at installere med paneler lim og paneler negle , så du nemt kan forvandle noget loft i dit hjem .

Walls

Udsmykning vægge gulv til loft med beadboard er en anden nem design løsning til dit værelse . Ældre huse med lag af tapet kan nemt opdateres med beadboard paneler . Du kan også vedlægge en veranda med beadboard paneler til et værelse med øjeblikkelig karakter .

Hovedgærde

Beadboard hovedgærder kan designes til at spænde bredden af din madras , plus din side borde , til en brugerdefineret look. Placer beadboard panelet på væggen og trim det ud med dekorative stol jernbane eller Baseboard trimme langs omkredsen . Du kan male beadboard og trim i kontrastfarver til at fremhæve den ene eller den anden , eller i nuancer af samme farve for en mere afdæmpet design .

backsplash

Tilføj en stribe beadboard på væggen mellem dine køkkenskabe som en backsplash . Dette look er perfekt til et land , fransk land eller rustik stil køkken . Køkken backsplashes er beregnet til at beskytte vægge fra fedt og andre fødevarer prep relaterede pletter , så sørg for at smøre beadboard med flere lag af udvendige polyurethan for beskyttelse .

Møbler

Cover sider store møbler med beadboard at tilføje stil og design interesse . Dette er en god måde at renovere og genbruge gamle kabinetter eller kommoder , så de passer ind i din opdaterede hjem .

Anden Artikel

 • vægkontakt kontrol instruktioner for en bevægelse lys
 • hvordan man omlakering en trækasse med ledning
 • hvordan man kan tænde et mini stearinlys lysekrone
 • hvordan man sikrer et spejl til væg
 • hvordan man opbygger en klippevæg veranda
 • hvordan man kan hvidvaske paneler med maling
 • køkkenbord kant stilarter
 • typer af køkkenskab finish
 • instruktioner til en banket tabel nederdel
 • Berber tæppe stilarter
 •