ideer til dekoration soveværelser

ideer til dekoration soveværelserAf alle rum i dit hjem , bør dit soveværelse afspejle din mest kreative selv . Det er en mere privat rum , så brug farve , tekstur , lys og mønstre til at gøre det til en udtryksfuld trække sig tilbage fra verden . Du kan gøre en simpel soveværelse opdatering ved at male væggene og skifte ud tekstiler , eller du kan investere i en fuld revision af soveværelset . Uanset hvad , så sørg for at du prioriterer din komfort og potentialet flere behov rummet , det være sig et hjemmekontor eller en legeplads for et lille barn

Vægge og Loft

Den hurtigste måde at gøre en dramatisk forskel i dit soveværelse 's indretning er med vægge og loft . En ny lag maling kan være nok til at tilføje en ny glans til rummet , men hvorfor ikke eksperimentere med farve så godt? Prøv en accent væg i en trendy skygge som græskar orange , dæmpet grøn eller retro aqua . Gå shabby chic med bedrøvet antikke hvide , eller mål for boheme moderne med broget Middelhavet blues og greens . Hop på øko-design vognen med naturlige materialer og finish , eller blandes i nogle fed rød for en moderne asiatisk udseende . Du loft kan forblive hvide , eller det kan være kendetegnet ved en malet kant . Du kan også hænge en vægbeklædning , plader , ren stof eller myggenet for at tilføje dimension .

Møbler

Nogle gange soveværelset kan blive rodet med alle dine igangværende projekter og papirer . Udvikle et system til dine ting , så du kan tillade møbler og tilbehør til at skinne igennem . Efter redigering din nuværende ejendele , investere i møbler , der tilbyder skjult lagringsmuligheder , såsom senge med skuffer eller kurve nedenunder , ottomaner med låg , der åbner eller klædeskabe og garderobeskabe . Fyld skabe og hylder med kurve , spande , kasser og krukker til at holde alt fra sengetøj til smykker . Vælg en sengeramme med stil , som en smedejern antik , at du maler vintage hvid eller en fire-plakat ramme , som giver dig mulighed for at drapere det med stof .

Tekstiler

Din soveværelset tekstiler kan bære præg. Brug tæpper , plaider , dyner og pudebetræk , som udtrykker din stil . Det betyder ikke, alt skal matche . I virkeligheden trendy shabby chic look understreger umage sengetøj og den evigt populære franske land look indarbejder lag af mønstre som striber , paisley , blomster og toile . Vindue belægninger kan være modige og dramatiske , men det mørkere eller tungere materiale , kan de mindre naturligt lys strømme ind . Hvis du ønsker en let , luftig look , så prøv café-stil gardiner , som du hænger delvist ned vinduesrammen , så den øverste del af vinduet til at forblive udækket . Prøv den asiatiske tilgang og bruge en sammenfoldelig skærm med gennemskinnelige papir som dit vindue , der dækker . Oprette forskellige opholdsstuer på dit værelse med tekstiler såsom en spredning af gulv puder omkring et vindue eller et indkast tæppe placeret foran en lænestol .

Anden Artikel

 • badeværelse kunst ideer
 • hvordan man kan bygge med glas blokke
 • elastiske gulve for børn & kæledyr
 • hvordan man kan omlakering gamle radio frysere , der har finér
 • nautiske vindue behandlinger
 • hvordan man gør hjemmelavet hurtig kinesisk indretning
 • hvordan man designer en virtuel køkken med Hickory frysere
 • hvordan man wire en udendørs motion lys
 • afslappende soveværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan give egefiner & lamelparket en nødlidende look
 •