kælderen vinkælder ideer

kælderen vinkælder ideerHvis du er en vin buff , men mangler plads til at rigtigt vise dine vine , tænk om at vende ubrugt kælder plads til en personlig vinkælder . Fordi vine bør opbevares i en mørkere rum med en lavere temperatur , kan en kælder være det perfekte sted for en dramatisk og elegant vinkælder . Du kan ikke kun bruge det til at gemme vine, men den nye kælderen kan være en usædvanlig stedet for underholdende . Kombiner et strejf af drama med godt design planlægning , og du har en effektiv ny plads

Få dine Space

Beslut hvis du vil bruge hele kælderen , eller vend bare det ene hjørne i vinkælderen . Det kan være dyrt at hyre en arkitekt til at udforme og overvåge byggeriet af din nye vinkælder , i stedet udarbejde planer selv . Hvis du er handy i tømrerarbejde , kan du endda gøre det meste af bygningen. Plan for stativer , der vil holde vinen flaskerne ligger ned , men stadig så luften kan cirkulere omkring dem . Det er vigtigt for flasker , der skal på deres side , fordi denne holder propper fugtig . Byg hylder til at holde stilk og fod , karafler , cocktail servietter og andet tilbehør . Glashylder med spejlede baggrunde er specielt attraktive i en kælder vinkælder . Hvis du ikke ønsker at opbygge skabe og hylder , købe en overdimensioneret barskab . Brug nogle forsænket belysning over hylderne .

Møbler

Efterlad rum i dit nye vinkælder for en tabel . En moderne højt bord , komplet med barstole , kan være bekvemt for underholdende . Eller kunne du bruge lang bænke med hynder . Tilføj dæmpet belysning ovenfra på en lysdæmper eller et sted batteri-drevet lamper ned midt på bordet . En buffet i et hjørne vil give dig et sted at arrangere fade af forretter .

Dramatisk Touches

Maling tre af væggene med mørke maling , såsom dyb rød , brun eller endog sort , for at give rummet en teatralsk baggrund . En anden mulighed er at drapere de tre vægge i luksuriøse mørkt stof . Den mørke stemning i rummet fungerer perfekt for en vinkælder , især når det kommer til vin parter . Cover den fjerde væg med tavlen maling . Når du underholde gæster i dit nye vinkælder , kan du skrive navnene på vin og menupunkter på tavlen .

Professional Cooling

Den ideelle temperatur til opbevaring af vin er et sted mellem 53 og 62 grader Fahrenheit . Hvis du vil have din generelle plads til at være varmere , vil du nødt til at installere et professionelt vin kølesystem at tage sig af de vine . Nogle vinkendere også sat i en generator , som en backup , hvis der er en strømsvigt . Holde en konsekvent temperatur er afgørende for vin . Priserne for et kølesystem spænder fra flere hundrede til flere tusinde dollars .

Anden Artikel

 • bånd opbevaring ideer
 • hvordan man kan omlakering stål hejseporte
 • Hvordan kan jeg frost en glasdør ?
 • hvordan man kan fjerne maling fra ABS-plast
 • hvordan man laver en grøn hjem
 • lodret blind track reparation
 • hvordan man kan gøre ren austrian nuancer
 • land maling udsmykning teknikker : sponging & ragging
 • poolhus design ideer
 • pæn ideer til maling
 •