land stue ideer

land stue ideerDer er så mange forskellige versioner af , hvad " land leve " ser ud. Det kunne være Big Bear Lake rustikke eller mormors 's vintage malkestald. Lad os se på nogle eklektisk stilarter og opdage hvor man skal lede efter det perfekte møbler og tilbehør . Husk , at du ikke behøver at være i en travlt med at afslutte dit værelse . Du vil komme på tværs perfekt tilbehør i dine rejser og vide , at de skal komme hjem med dig . Det er en fornøjelig mission for at give dette rum , hvor du vil tilbringe så meget tid

de gode gamle dage

Spil spillet af " huske når " og se hvad æra og typer af elementer gnist din interesse . Hvis du elsker Burma-Shave memorabilia eller vintage Howdy Doody , begynde at trykke på loppemarkeder i midten af det 20. århundrede ikoner . Kig efter vintage quilts og tilbehør stykke som hobnail glas , kobber te service , selv lysestager til at runde de komfortable fornemmelsen af , at svunden æra . Shop i din mormors loft , hun kan have et par ægte levn i badebukser , der kan renoveres og vises . Må ikke bekymre dig , hvis du ikke kan finde den perfekte midten af århundredet stykke , for hvis det ser godt ud i rummet , vil ingen spørge til dato verificering .

Quest for Real Møbler

Der er mange forskellige lande magasiner på markedet, som kan give dig møbler ideer , to er nævnt i de ressourcer nedenfor . De vil hjælpe dig med at definere , hvad slags møbler , du er på udkig efter . Intet virker som en velbevaret stykke fra det sidste århundrede , men at finde en i perfekt form kan være vanskelig. Besøg antikke butikker , og mens du ikke kan finde den sofa, du drømte om , kan du komme hjem med en kuffert fuld af fodskamler og vintage stigen-back stole . I sidste ende , kan du gå til en brugerdefineret møbelsnedker og få dem citerer en pris for den perfekte skræddersyede vintage look . Garage salg kan være overraskende steder at finde vintage møbler . Bare sørg for at tjekke ud for rammerne af den brik for at se om det er værd at genskabe .

Kan du blande de forskellige Tidsaldre ?

Du er velkommen til at stille dit land stue med noget , du kan lide . Der er ingen regler i udsmykning . Gamle græske buster se spektakulære på en victoriansk sidebord . Hvis du kan lide Nippon lacquerware , vise det på din kappe med midten af århundredet svensk lysestager . Medmindre du har til hensigt at oprette en gammel Williamsburg look , behøver du ikke være tro mod et billede , du ser i et blad . Du kan kombinere antik amerikansk stykker med europæiske vintage udseende og endda bruge afrikansk tilbehør til en gammel tribal føler . Dit mål er at tilfredsstille din egen sjæl , når du indtaster din stue .

Hvad med vægge og gulve ?

Brug et lag maling for at indstille farveskema på dit værelse. Hvis du bruger nuancer af guld og blå med røde detaljer , kan du prøve en linned eller beige farve på væggene . Tilføj nogle støbning rundt om toppen af væggene og male dem en lysere hvid . Du er velkommen til at tilføje mere farve så den passer til fornemmelsen af rummet , men holde det overordnede udseende overskueligt og harmonisk . Wainscoting halvvejs op ad væggen og malet hvide tilføjer en behagelig følelse til et land stue . Gulve i land stuer er ofte i træ med tæpper , der spænder fra kludetæpper til hullede tæpper . Selv hvis du er nødt til at starte med væg-til-væg -tæpper , før du har råd knyttet trægulve , så husk at dit værelse nogensinde udvikler sig , og du vil altid have et nyt projekt foran dig .

Bring Outside In

landhuse altid brugt naturlige elementer findes på eller omkring ejendommen . Fyld sylteglas , gamle potter eller tin spande med græs og blomster . Fyld glas med småsten samlet på en landevej . Cut slanke grene ud blomstrende træer i foråret og lad dem blomstre indendørs i en vase med vand . Sæt en charmerende gammel birdhouse på din kappe , og tilføje reder , hvis du kan finde dem . Gør liberale brug af efteråret blade til at ændre en hel sæson i din stue . Kig efter græskar du kan parre op med vintage gården billeder . Bunke en kurv med grankogler om vinteren . Vis en ren gammel honeycomb med vintage vokslys at fremhæve din opdagelse . Naturlige objekter er gratis og beregnet til at blive skiftet ofte for at holde en ny kvalitet til rummet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male tag skifer fliser
 • hvordan man kan dekorere en sten soveværelse
 • teen badeværelse ideer
 • hvordan man kan dekorere med teatersiddepladser & hvilestole
 • hvordan man kan måle for plantage skodder
 • hvordan man kan sy en swag badeforhæng
 • hvordan man bruger en bevægelsessensor til at styre lys
 • hvordan man kan sammenligne akustiske væg fliser
 • teknik til at hænge sheers
 • hvordan man etch en gammel garage gulv
 •