maling udsmykning idéer

maling udsmykning idéerBrug maling kan ændre farven på et værelse , skabe en stemning , forklædning arkitektoniske fejl , der kan være til stede eller til at fremhæve et værelse bedste funktion. Malingen har mange andre fordele som et medium for udsmykning , herunder lav pris, brugervenlighed og de mange forskellige farver . Ud over blot at male væggene , er der andre maleteknikker du kan anvende

Kalkmalerier

Lav en vægmaleri . En vægmaleri er et billede malet direkte på en væg . Vægmaleriet er designet til at dække hele væggen . Du kan leje en kunstner til at lave et vægmaleri for dig, eller du kan lave en af dine egne . Udvælge et design, du kan lide , og tage et billede af designet . Tage billedet til den lokale kunst forsyning eller isenkræmmer , som kan gøre en gennemsigtig skabelon til dig . Leje eller køb en overhead projektor . Placer gennemsigtighed på overfladen af projektoren , tænder lyset og direkte billedet på væggen i spørgsmålet. Brug blyant til at kopiere oversigten på væggen . Brug maling til at udfylde detaljerne i designet .

Stencils

Opret en stencil . En stencil er en lille gentaget mønster , der anvendes til at tilføje interesse for rummet . Du kan købe en pre-cut stencil kit eller lade et af dine egne . Vælg et design som gentage hjerter eller blomster . Har nogen skåret udformningen af plastik . Placer plastik mod væggen og hold på plads med tape . Udfyld det indre af stencilen med stencil maling . Træk op stencil , og gentag mønster rundt i lokalet .

sponging

Svamp væggene . Rengør overfladen af muren , du bruger med trinatriumphosphat . Forbered en glasur i henhold til producentens anvisninger . Købe et hav svamp . Iført latex handsker , skal du bruge svampen til DAB områder af farve på væggen .

Træk

Opret striber med at trække . Påfør glasur på en væg . Når området er stadig våd , position en stor tør pensel hen over toppen af glaserede området . Skub hårdt ned på penslen for at skabe striber på væggen .

Colorwashing

Go to tonet med colorwashing . Colorwashing anvender to lag glasur på væggen for at hjælpe med at give det dybde . Start med rene mure . Påfør første lag af glasur på væggen . Veksler mellem områder med tung glasur og områder med meget lettere glasur . Lad tørre , og anvend en anden lag glasur på væggen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere soveværelset til en romantisk aften
 • hvordan man kan anvende grundlæggende feng shui design
 • hvordan man laver hjemmelavet el
 • hvordan man kan dekorere en gammel træramme vindue
 • vase filler ideer
 • hvordan man kan placere styrofoam i glaseret potter
 • hvordan man opbygger konsoller
 • soveværelse tema ideer til voksne
 • ideer til en Mantel
 • hvordan man kan røre op trægulve
 •