margarita centrale ideer

margarita centrale ideerEn stor margarita glas , siger "party tid . " Uanset om du planlægger en fødselsdagsfest , Brude brusebad eller andre komsammen , vil din margarita omdrejningspunktet bidrage til at skabe en sjov atmosfære . Brug din fantasi til at skabe en omdrejningspunktet i overensstemmelse med Deres parti tema , eller gøre det elegant med blomster og bånd

Spiselige Beach Party Centerpiece

Delvis fylde 10- tommer margarita glas med brun farin og scatter shell-formede chokolader på det . Brug en stor stribet slikkepind til en badebold , indsætter pinden ind i brunt sukker i en oprejst position og pakning af brun farin omkring staven til at holde det på plads . Trim bunden af stokken hvis det er nødvendigt , så slikkepind sidder på overfladen af brunt sukker . Mold folk tal fra tyggegummi pasta , ved hjælp af slik forme (fås i håndværk butikker eller online ) , og placere dem på en brun sukker stranden under papir drikke paraplyer . Placer en væskefyldt voks "strå " i glas og en slik citrusfrugt skive på kanten .

Flower Centerpiece

Delvis fylde en 10- tommer margarita glas med vand og tilsættes et par dråber rød frugtfarve . Fjern stængler fra røde og hvide nelliker og flyder dem på vandet . Trim stilke af to dusin røde roser , så de blomstrer er omkring en tomme over kanten af glasset . Hold stilke af tre roser sammen og pak dem med blomster wire . Tilføj yderligere tre roser i rummene mellem de tre første og wrap deres stilke . Fortsæt med at tilføje roser på denne måde indtil du har tilføjet alle de roser og har en rund buket . Hvile buket på kanten af glasset . Binde en sløjfe omkring stilken af glasset med hvide kabel organza bånd .

Du kan bruge andre farvekombinationer , såsom blå og hvide nelliker flyder på blå vand , toppet med hvide roser , og en blå sløjfe bundet omkring stilken .

Sand Maleri Centerpiece

Layer farvet sand i et 10- tommer margarita glas . Brug primære farver til en fødselsdagsfest , bryllup farver til en Brude brusebad eller modtagelse , sølv , sort og hvid for en sølvbryllup eller guld , brun og hvid for en gylden jubilæum . Placer glas på en bakke og scatter farvede sand rundt i bunden af glasset , hvorefter der tilsættes charme , scrapbooking ornamenter eller andre dekorationer passende til lejligheden .

Anden Artikel

 • ideer til at udvide bordplader
 • hvordan man kan gøre kinesisk lamineret papir blinds
 • hvordan man kan lægge Cove base flise
 • hvad er streng vindue behandlinger ?
 • hvordan man laver en tabel dækkeserviet med træ & lakering tapet
 • tips om installation kroneformen på popcorn lofter
 • hvordan man får spraymaling ud bildæk
 • hvordan man kan skjule eltavler
 • Listen over de dele af en ampel
 • udsmykning med vintage sommerhus indretning
 •