moderne belysning ideer

moderne belysning ideerBelysning kan bruges til at indstille en stemning : skabe drama , sindsro , eller øge produktiviteten . God belysning indebærer at undfange et design strategi samt at vælge den rigtige inventar , der er æstetisk tiltalende . Hvis du ønsker et moderne look til dit hjem , kan du overveje en eller flere af følgende lygter strategier . De fleste rum indeholder mindst to af disse strategier på samme tid, så at belysningen kan tilpasses til forskellige aktiviteter i løbet af dagen

Accent Lys

Accent belysning , eller retningsbestemt belysning , kan bruges til at fremhæve en særlig funktion i et rum , hvad enten det er en arkitektonisk element såsom en pejs eller en dekorativ funktion som et maleri eller skulptur . Spots er dramatiske og kan bruges til særlige lejligheder , såsom når gæsterne er forbi. Andre typer af accent belysning leveres fra spor lys eller forsænket lys . Som en tommelfingerregel bør accent belysning være tre gange stærkere end den omgivende belysning , ifølge den amerikanske Lighting Association .

Forsænket Lys

Forsænket kan belysning er en meget populær mulighed i moderne belysning ordninger . Ved indbygning af armatur , det " forsvinder ", forlader loftet flyet mindre rodet for en mere minimal , moderne look . Denne belysning type er ideel til rum med lavt til loftet , der ikke giver nok plads til traditionelle armaturer . Lyset leveres af forsænket inventar er generelt også på tværs af rummet, hvis de er fordelt på passende vis .

vedhæng Lys

En moderne pendant stativ kan blive omdrejningspunktet for en plads . En Vedhænget er enhver form for armatur , der hænger fra en ledning eller kæde , såsom en lysekrone . Denne type belysning er passende over et spisebord eller i en foyer , og er også meget populær som tæller belysning i moderne køkkener .

Contemporary pendler er ofte lavet af glas og børstet nikkel eller aluminium , og stof-indpakkede tromler med lyse grafiske prints er meget trendy . Vælg et vedhæng stativ , når du ønsker selve lyset at være i fokus i et rum , som om det var et stykke kunst.

Task Belysning

Ordet " opgave belysning " normalt gælder for lamper , eller enhver anden stativ , der er fokuseret på at fremme en bestemt aktivitet , såsom at læse eller arbejde . Task belysning kan bruges i stedet for overhead belysning til en blødere effekt , og har den fordel, at de nemt kan justeres i forhold til dæmpning og positionering . Contemporary arbejdslamper , eller lamper , der ofte har rene linjer , hvidt stof eller glas , og igen , sølv-farvet metal i stedet for messing eller guld . Sted opgaver lys på ende tabeller af sofaer , i soveværelser , eller på skrivebordet .

Skjult Lys

Lys kan skjules under hvælvinger eller bag afslører , at skabe en blød glød stammer fra bag overfladen . Skjult lys , ofte kaldet bugt lys , er nærmest det modsatte af accent belysning , selvom de i nogle måder , de udføre det samme i en mere subtil måde . De kan fremhæve en arkitektonisk element og etablere en afslappende eller romantisk stemning til rummet . LED armaturer bruges ofte til en særlig moderne belysning virkning .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger en sponging teknik til at male dine vægge
 • shabby chic ideer til foråret
 • hvordan du udskifter en 2 pin halogen pære
 • victorianske hus maleri ideer
 • hvordan man kan gøre køkken frysere
 • hvordan man kan arrangere en vaskemaskine & tørretumbler i en vaskepose skab
 • split niveau hjem stilarter
 • hvordan man kan hænge en parabol tørrestativ over vasken
 • hvordan man kan finde stor sparsommelige boligtekstiler tilbud på Craigslist
 • home viser i Puyallup , Washington
 •