nye hjem interiør dør trim ideer

nye hjem interiør dør trim ideerDressing ud af din dør i interiør bør ske i sammenhæng med de øvrige trim arbejde i rummet . Generelt , vil du ønsker døren trim til at matche ( eller i det mindste supplerer ) gulv og loft støbning , og match vinduet trim . Tænk over hvad rummet skal bruges til , og trim derfor : fancy og sirlige for store offentlige rum som stue og spisestue , enklere planer for børnenes værelser og vaskerum . Maling eller afslutte beskæringen , før du sætter det op , og tryk derefter på den op bagefter .

Du skal bruge:
Wood
. Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .

Crown Molding

Den dressiest måde at trimme ud af en dør ( eller et vindue , eller en væg ) er med kroneformen . Dette er udsmykkede trim , der er designet til at sidde ude fra walltop eller doortop , vippe ned over rummet (som en krone ) . På døre , sidder kroneformen på toppen af en lang lodret span af flade trim , som er holdt oppe af riflet faux kolonner , som igen sidder på gulvet støbning . De fleste af de nedskæringer er lige og let , men kroneformen sig mere end tællere der lethed. Kroneformen kan være meget svært at skære ret , fordi du nødt til at skære fordoble-vinklet geringssnit at gøre hjørner . Dette gøres bedst med en geringssaven og omhyggelig måling .

Grundlæggende Miters

Den tematiske modsatte af kroneformens omkring en dør er en simpel mitered ramme . Det drejer sig om så grundlæggende som det bliver . Mål toppen span af døren , og skære et stykke af flade , prunkløst trim på din geringssaven , med hver sin ende vinklet opad og udad på 45 grader . Nail det på døren kabinettet . Nu snit og hænge to vertikale peices , hver toppet med 45- graders vinkler , der opfylder vinkler af top span til at danne de to 90- graders hjørner . Nederst skal trim være firkantede at sidde på gulvet og støder gulvet støbning . Et komplikation kan opstå , hvis din væg er bøjet , hvilket får linjer mitered skåret at sprede sig fra hinanden , forlader et rum . Hvis det sker , skal du bruge en barbermaskine kniv til at trimme væk nogle træ fra bag frontlinjerne på begge stykker for at få dem til at passe stramt .

hjørneklodser

For at få nogle af de fornemme , udsmykkede udseende kroneformens , men uden svære nedskæringer på alle , prøv dekorative hjørneklodser . Disse er flade , kvadratiske stykker træ med motiver sleben ind i ansigtet , som du søm i væggen lige ud hvert af de øverste hjørner . De lodrette og vandrette spænd på trim er alle lige snit , og men op mod bunden og siderne af blokkene . For at fuldende den virkning , brug blokke i bunden af den lodrette trim så godt, at binde blokke ned i gulvet støbning .

Anden Artikel

 • hvordan du udformer dit eget køkken frysere online
 • vindue trim stilarter
 • rustik indretning idéer
 • hvordan man wire lys fra en strømkilde
 • hvordan man opbygger et billede jernbane
 • andet vindue behandlinger
 • betonvæg dækker ideer
 • hvordan man skaber en struktur gesims
 • hvordan man kan male et betongulv til at acceptere male epoxy
 • soveværelse udsmykning idéer på gården
 •