om asian udsmykning stilarter

om asian udsmykning stilarterAsiat udsmykning stilarter er flerårige favoritter for boligejere . En af de store fordele af asiatisk indretning er, at du kan skabe det udseende ved at fjerne rod og tilføje nogle velvalgte tilbehør , eller du kan investere mere tid og energi ind i en fuld hjem opdatering . Uanset hvad ser du vælger , kan du individualisere det ved at integrere familien fotografier , arvestykker , souvenirs fra rejser , gør-det-selv projekter og favorit kunstværker i designet planen

Typer

Asiatiske Indretningen er overraskende forskellige . Der er den sorte og hvide mod metal accenter minimalisme populær i Tokyo højhusene . Så er der earthier , varmere udseende klassiske japanske og kinesiske stuehuse , med varme jordfarver og håndlavede stykker . Zen look integrerer mange af de elementer i miljøvenligt design trend , med naturlige materialer og beroligende toner .

funktioner

Den varemærke træk asiatiske indretning er rene linjer og harmonisk indstillinger . Mindre er mere , så du skal reducere clutter og daglig detritus eller bruge asiatiske kabinetter for skjult lagringsmuligheder . Kister med mange små skuffer eller med nicher af forskellige størrelser er populære muligheder . Se efter håndværker rører i asiatiske indretning elementer, såsom broderede tekstiler , hånd-farvet tæpper , snedker i træ stykker og vintage stykker repurposed til mere funktionelle objekter .

Funktion

Asiatiske interiør er omstillingsparate . De typisk har lav , modulopbyggede stykker, som giver boligejere at omarrangere møbler til forskellige formål . En futon fungerer som en sofa og en seng . En tri-fold skærm med gennemskinnelige papir mellemværker fungerer som et vindue , der dækker , rumdeler eller privatlivets fred skærm . Skabe , hylder , tilbyder kister og tabeller skjult lagringsmuligheder.

Effects

Asiatiske indretning inviterer ro ind i hjemmet . Den naturlige materialer og en lav stykker tilskynde naturligt lys til at komme ind og rejse gennem den åbne rum . Når det gøres ordentligt , udseendet føler sømløse , selv med blanding af gammelt og nyt og fint tilpasset med loppemarked fund . Den ultimative effekt er følelsen af en indre , hvor dens objekter er godt brugt og elsket .

Overvejelser

Selvom Asian decors tage afstand overskydende rod til rene flader , der er overraskende design detaljer du kan finde . En gårdhave eller en bordplade kan afsættes til en Zen haven byder sten og sand . Et køkken vindue kan se ud på en traditionel stykke af haven arkitektur , såsom en sten lanterne , en træ port eller en vand -funktion. Integrationen af Yin og Yang gennem tilbehør skaber visuel pop i Asien interiør . En sort lak skål kan indeholde hvide sten , eller en ru tatami måtten kan holde glat keramik .

Anden Artikel

 • hvordan de skal dække tapet med tapet
 • hvordan man kan anslå maleri omkostninger
 • hvordan man kan afvikle en skygge kasse
 • hvordan man kan måle en fuld længde spejl
 • strand tema udsmykning idéer
 • hvordan man kan lave levolor trådløse bikage blinds
 • billige gør det selv ideer til badeværelset remodeling
 • barns luksus prinsesse soveværelse udsmykning idéer
 • Jernbanen udsmykning id¦er
 • hvordan man kan male vindue trimme med to farver
 •