oplysninger om toscanske stil møbler

oplysninger om toscanske stil møblerToscansk stil udsmykning er en varig stil , fordi det skaber en varm og indbydende kulisse for underholdende eller bare til at slappe af med familien . Omdrejningspunktet i toscanske indretning er møbler, med sit varemærke finish og funktioner , der husker den gamle verdens europæisk villaer eller strand huse på Middelhavet . Det bedste aspekt af toscansk stil møbler , er, at vintage og repurposed stykker ser rigtigt hjemme her , så tilføje nogle toscansk inspireret hånd på din nuværende beholdning , og du vil få en opdateret look .

Typer

Den dyreste form for toscanske møbler er en antikken stammer fra Italien . De fleste mennesker har ikke råd til at fylde deres hjem med antikviteter , men kan investere i et brændpunkt stykke , såsom en bondegård bord eller en vintage sengeramme . Moderne toscanske designermøbler er også pebret , er kendetegnet ved blødt læder polstring og marmor finish . For at opnå den toscanske ser på et budget , vælge toscansk inspirerede møbler .

funktioner

Høj kvalitet toscansk stil møbler er design funktioner, der gør det skiller sig ud . Se efter håndværker tømrer metoder i træ stykker , som snedkeri , passede konstruktion , indbygget nicher , graveret trim , smedejern mellemværker og ceder-boxed skuffer . Toscanske møbler favoriserer af naturlige materialer og rustikke finish over blanke og slanke overflader . Stykker kan være fremstillet af hårdttræ , nødstedte metaller , sten og marmor .

Palette

Den toscanske paletten er varm og fed . Træmøbler og arkitektoniske elementer kan stå ufærdige og umalet til en rustik bondehus look . Et varmt medium til mørk plet på møbler giver udsmykning en mere poleret glans . Polstring kan være mørk og smidig , eller det kan indeholde farvekontraster af guld og kornblomst eller terracotta og sennep .

Effects

toscansk stil møbler er en harmonisk blanding af form og funktion . Pieces er komfortable , men solidt , beregnet til at vare i årevis . Hardwood konstruktion kan gøre møblerne vanskeligt at arrangere , så det er bedst at have kun én eller to fokuspunkter per værelse og bruge lettere stykker såsom tekstiler og tilbehør til at udvide temaet . En toscansk hjem har en rustik elegance , der er ideel for hosting middagsselskaber og vinsmagninger samt mere uformelle sammenkomster , såsom en eftermiddagste .

Advarsel

En af udfordringerne med de traditionelle toscanske møbler er , at det ikke er altid familievenlige . Glas og marmor bordplader har hårdt hjørner og kanter . Terracotta flise gulve er ikke tilgivende at faldet tallerkener og glas . Hardwood møbler kan funktionen trim , arme , ryg og andre detaljer, der gør bump og skrammer lettere . Blødgøre udseende og virkningerne af toscanske møbler med kast , puder , gulv puder , tæpper , måtter og bordløbere .

Anden Artikel

 • hvordan man plet en beadboard
 • instruktioner til lutter gardiner
 • hvordan man kan blande mat & flad valspar maling
 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • gør det selv : coating en glasfiber dæk med acryl
 • hus udsmykning idéer til jul
 • hvordan man kan lede efter shabby chic mønstre for en narresut
 • fluorescerende lys bruger
 • hvordan man vælger et tapet
 • plast vindue behandling
 •