pejs omgiver design ideer

pejs omgiver design ideerPejse er generelt et centralt punkt i ethvert rum , dekorere din med en surround , der passer med din overordnede værelse design . Dækker en mursten pejs surround med striber af træ til et design , der kan fed eller subtile , eller pynte en almindelig gipsvæg pejs surround med glasmosaik fliser eller rustfrit stål for at gøre en moderne surround der skiller sig ud

Du skal bruge: .
Paint .
Sengetøj og ark sæt .
Tilbehør.

Træ Stripes

Design din pejs surround med strimler af træ løber lodret eller vandret fra ildstedet til loftet for at skabe en effekt i dit rum . Med vekslende træ strips kan have forskellige størrelser , forskellige stilarter og forskellige farver , afhængigt af hvor meget du gerne vil have surround at skille sig ud . For eksempel , surround suppleant 6- tommer planker af ahorn med 2- tommer strimler af mahogni for en slående med fed kontrast . Eller vælge at lave en mere subtil træ strip surround med 4- tommer egetræsstave , alt farvet det samme . Af træ struktur vil være et samlingspunkt element i rummet, men ville ikke kommando så meget opmærksomhed som den dristige striber af kontrasterende farve .

Mosaik Glas

Et af de smukkeste pejs omgiver du kan designe er en flimrende væg af mosaik glas fliser . Kør fliser fra gulv til loft omkring en almindelig brændeovn væg for at skabe et design element , der vil blive en instant udstillingsgenstand i dit hjem . Brug samme mosaik glas fliser , som du vil bruge på dit køkken backsplash , anvendt med en hvid thinset mørtel , der omfatter et tilsætningsstof for yderligere vedhæftningsstyrke. Overfladen af din pejs skal være glat og fremstillet af alle ét materiale , før du installerer en mosaik glas fliser surround . Forskellige materialer som metal eller mørtel kolde ved forskellige satser, der kan få glasset til at revne , hvis du flise over flere substrater . Dækker dine surround i gips eller Backer bord, før du anvender glas fliser for at holde din pejs vedligeholdelsesfri i en menneskealder .

rustfrit stål

Rustfrit stål pejs omgiver er en simpel løsning til at omdanne en traditionel mursten pejs i et moderne design . Forlader metal glat eller tilføj design interesse med hvirvler fra en rystepudser . Dækker en mursten surround med Backer bord eller gips , før du sætter metalplader for en blankpoleret metal . Afhængig af størrelsen på din pejs surround , skal du muligvis stykket metalplader , skabe synlige syninger i metal surround . Optage sømme som en del af dit design ved at fremhæve dem med dekorative metal dekorationer eller minimere dem med dine kappe dekorationer .

Anden Artikel

 • hjem shows i Californien
 • det isolerende værdi af tæppe polstring
 • udsmykning ideer til en hest - tema hus
 • hvordan du fjerner Saltillo flise
 • væg tekstur eksempler
 • cool interne projekter
 • hvordan man kan gøre kvaster til puder
 • design ideer til granit eller marmor fliser
 • Hvordan kan jeg restring skiven systemet på min bambus blind ?
 • hvordan man kan ændre farven på en konkret køkkenbordet
 •