sort og hvid badeværelse ideer

sort og hvid badeværelse ideerNogle af de store aspekter af at vælge at dekorere et badeværelse i sort og hvid : Det er næsten umuligt for badeværelset til sammenstød med hvad plads er det ved siden af ; alle farver virker som en accent med sort og hvid og en sort og hvid badeværelse aldrig rigtig går ud af stil . Følgende er nogle forslag til at give dit badeværelse en sort og hvid makeover

Gulvbelægning

Sort og hvide fliser fremmane gamle dage . For en 20erne retro-look , lå sort og hvid ottekantede fliser , der blev fundet hos nogen af de store butikker eller speciale flise butikker . Nogle bjærgning butikker kan have fliser fra den æra , snarere end gengivelser . For en 50'er-stil badeværelse , gå til 12-af 12- tommer laminat firkanter ( blot skræl opbakning fra og læg fliser ned ) eller fliser ( tillader dig selv en weekend at lægge keramiske fliser ) . For en moderne badeværelse , holde gulvet alle én farve , som sort granit eller hvid marmor .

Walls

Vægbeklædninger for en sort og hvid badeværelse variere afhængigt den æra af udseendet , du forsøger at opnå . For en viktoriansk badeværelse , skal du vælge sort og hvid ( eller sort og creme ) mønstrede tapet , såsom Étoile eller tikkende . Hvide undergrundsbane fliser er et populært valg for en retro badeværelse , optage en tynd , sort dekorative fliser rundt i lokalet --- på ca øjenhøjde --- for ekstra renter. For at spare penge ved at vælge frisk hvid maling i stedet for tapet eller fliser , en accent væg i sort maling eller sort og hvidt tapet tilføjer interesse uden at bryde budgettet .

Vanity , Toilet og Badekar

Typisk en skarp hvid forfængelighed , toilet og badekar er gode valg , især for hjemmet videresalg . Vælg den stil , der passer til din generelle udseende . En moderne badeværelse kan bære udseendet af en sort toilet og håndvask (selv en badekar ) , men hvid fungerer så godt. En moderne badeværelse kræver rene linier i både form og funktion , en firkantet vask og uden dikkedarer toilet gør moderne kvalitet . En retro toilet kan have flere af den udsatte VVS og en dristig krom rødmen håndtag . En vintage badeværelse ser flot ud med en klippefast claw-fods balje , for bekvemmelighed, kan en klo-fod badekar være udstyret for et brusebad .

accoutrements

Når knoglerne i badeværelset er afsluttet , er det tid til at tilføje detaljer til de sorte og hvide badeværelse . Tilføj en accent farve i nogen af de detaljer, eller forblive tro mod de sorte og hvide tema . Elementer til at optage : badeforhæng , bad og håndklæder , gulvmåtte eller tæppe , væg fotos , billeder eller kunst , anvendelighed og /eller dekorative beholdere til vatkugler og vatpinde , og et ur . Vær ikke bange for at blande og matche mønstre --- Harlequin , checks, striber , og geometriske mønstre kan fungere , når de er alle sorte og hvide . Når hængende fotos eller billeder , lave fotokopier af dem i sort og hvid , og ramme dem i sort , hvid eller sølv rammer for et tidløst look , der arbejder i et badeværelse af en æra .

Anden Artikel

 • Verandaen design til sommerhuse
 • hvordan man kan male et dæk gulv
 • gør det selv badeværelse væg scener
 • hvordan man kan installere og fejlfinde bevægelsesdetektor lys
 • hvordan du installerer fremstillet sten finér på en pejs
 • hvordan man kan dekorere med teatersiddepladser & hvilestole
 • hvordan du installerer 18- tommer natursten flise
 • hvordan man reglaze en backsplash
 • hvordan man kan dekorere dit hjem med faux tin fliser
 • funky design ideer til børn værelser
 •