spor belysning tips

spor belysning tipsTrack belysning er en bekvem måde at accent særlige funktioner eller områder af et rum. Når du har installeret de spor , kan du justere eller flytte lysene rundt men du ønsker . Du skal blot direkte lyset hvor end du ønsker det til at skinne. Det er nemt at tilføje og fjerne inventar fra spor belysning og at tilpasse den. Nogle tips kan hjælpe dig i gang med din installation

Du skal bruge: .
Træ
Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .

Beslut Hvor Placer Tracks

Overvej placeringen af de eksisterende samleboksen og det område af rummet , du gerne vil fremhæve . Præg på loftet , hvor du ønsker at placere banen . Anbring ikke lamper i nærheden af gardiner . Spor findes i L-passer , T-passer , X-anfald og straight .

Wire the Lights

Tag den eksisterende lampen ud af samleboksen du vil bruge . Wire den nye lys på samme måde den gamle var wired . Slut sorte ledninger til sort ledninger og hvide ledninger til hvide ledninger . Slut sorte ledninger til messing skrue terminaler og hvide ledninger til sølv skrueterminaler . Hvis ledningerne er mere kompliceret end dette eller indebærer en rød tråd, gør et notat om, hvordan de er forbundet , før du afbryder dem fra det gamle stativ . Du kan også tegne ledningsforbindelser eller markere ledninger med malertape til at hjælpe dig huske , hvordan at genoprette dem .

De elektriske forbindelser til sporet belysningsanlæg er lavet af enten at tilslutte kabler til plast stik ( eller wire nødder ) eller skrue ledningerne helt ind i terminalen findes på sporet stikket . Hvis det er en skrue terminal forbindelse , der har flere ledninger , skal du fastgøre rottehaler til terminalerne , og derefter bruge wire konnektorer til fastgørelse af ledninger til rottehaler . Twist stikket på ledningerne til at installere det . Hvis den nye lampen har en bar eller grøn ledning , skal du tilslutte den til enhver jordledningen , der allerede er på plads.

Installer Track og Fixtures

Tuck alle stativ og kredsløb ledningerne i samleboksen , og fastgør monteringsplade fast på kassen . Følg producentens anvisninger for at vedhæfte spor, hvor det går på samleboksen . Juster spor ved hjælp af position mærker du har tegnet på loftet . Stram derefter sporet med låseskruerne , der er på monteringspladen . Brug skruer eller skifte bolte for at sikre spor langs dens længde . Skruer vil ikke holde i gips eller gipsvæg , så hvis der er nogen loft dragere , bruge skifte bolte . Vedhæft hvad vinkler eller lige fittings du vil give det layout , og lå endestykker i slutningen af sporet . Fastgør elektriske adapteren ved at dreje den ind på banen , og derefter placere dækker over monteringspladen . Indsæt lamper og sno dem for at sikre de er sikre . Installer pærer anbefalet af producenten .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer en flise backsplash med murske størrelse
 • komponenter af aluminium persienner
 • hvordan du installerer hus tapet
 • pejs mantels & surround ideer
 • vindue , der dækker ideer til en dør
 • over vasken belysning ideer
 • hvordan man kan dekorere et hvidt flise med guld pletter på væggene i badeværelset
 • hvordan man kan dekorere et stort soveværelse væggen over en kommode
 • hvordan du installerer vinylgulve i en mobile home
 • hvordan man reface skabe med metallisk
 •