stuehus køkken udsmykning idéer

stuehus køkken udsmykning idéerFor de fleste familier er køkkenet i centrum af den travle , travle hjem . Det er ofte , hvor de tilbringer mest tid sammen , så har et veludstyret og smukt indrettede køkken kan tilføje , at ekstra touch . Udsmykning på en bondegård stil kan især tilføje en varm og hyggelig følelse . Med et par tips, kan du være godt på vej til gård køkkenet af dine drømme

Vægge og Cabinetry

Den første ting du måske overveje , er at tilføje et stænk af farve til dit køkken vægge . Prøv at tænke ud af boksen , når det kommer til at male farver . Du ønsker måske at holde sig inden din komfort zone med neutrale farver , som hvide eller tan , men måske er det på tide at begynde at tænke på varmere , mere indbydende farver , som en varm mokka eller en blå-grøn , eller du kan endda lide en mørkere nuance af rød . Du vil have en farve, der er behagelig for øjet og fremmer varmen i et stuehus køkken .
Når det kommer til din frysere , en fyr finish er formentlig en af de mest populære til udsmykning i en bondegård stil . Hvide kabinetter kan også tilføje en antydning af landet, men også giver en frisk , sprød følelse til køkkenet , kontrasterende den hvide kabinetter med en træ- finish køkkenbordet er endnu mere tiltalende . Der er også teknikker til at gøre din frysere se ældre med mere af en antik følelse. Gomestic selv foreslår male væggene med en svamp at gøre det ser ældre og mere antikke ( se Referencer nedenfor ) . Med nogle enkle maling og slibning teknikker , kan du have en meget shabby chic look til dit køkken .
at fikse dine vægge op en smule, er der masser af forskellige valg af tapet eller grænse til rådighed . Du kan endda lave en backsplash ud af flise . kan du få kreativ med forskellige nuancer af fliser og har et fantastisk mesterværk når du er færdig

Møbler og Hvidevarer

Møbler og apparater til dit køkken vrimler i så mange forskellige stilarter i dag . Rustfrit stål er en mulighed, der ser godt ud og vil matche næsten enhver indretning du beslutter dig for at bruge . Hvis du ikke ønsker at have sådan en moderne look , kan du dog vælge at købe fra virksomheder , der sælger ældre , retro udseende apparater , som ovne og køleskabe . Hvis du rent faktisk ønsker en ældre apparat , bare for indretning , er auktioner en glimrende sted at kigge , som er antikke og videresalg butikker .
For møbler , kan du prøve at handle hos andre steder end de største butikker . Komme ud i de mindre butikker og forretninger , der sælger brugte ting eller antikviteter ramte garage salg i weekenden . Du ønsker at søge efter et stort bord , og dette er et stykke af møbler, der er nødvendig i et stuehus køkken . En gammel skænk eller porcelæn Hutch kan omdannes med en lille smule arbejde . Du kan endda bruge en gammel bordet som en køkkenø . Et gammelt køleskab eller komfur , hvis ikke i orden , kunne renses op og brugt som en område til opbevaring konserves , håndklæder eller hvad du måtte behøve.
Hvis det er muligt , en pejs eller brændeovn giver endnu mere af stuehuset føler, at dit køkken , for ikke at nævne den varme , de ville give af i vintermånederne .

Floor , Windows og tilbehør

Din gulv kan opveje hele udseendet af køkkenet , og for at få en gård føler , kan du vælge at få et trægulv . En mørkere trægulv , såsom en kirsebær finish , vil som regel se mere rustikke . Du kan vælge at få et klinkegulv selv, og i så fald kunne en større klinkegulv ser meget fornem , især hvis farverne var velvalgte . En sort og hvid klinkegulv altid skiller sig ud , som ville en brun og hvid klinkegulv . Selvfølgelig , for endnu mere af en rustik du måske som en sten klinkegulv , og igen er der mange farver at vælge imellem , baseret på de farver , du vælger til væggene . Du ønsker dit gulv til at supplere dine vægge og skabe . Når du har din gulvbelægning ned , kan du prøve at tilføje et tæppe eller to . Flettet tæpper er specielt land leder
Din vinduer kan holdes helt fri for behandlinger , afhængigt af din smag . eller du kan vælge at sætte en Valance eller skygge af en slags . Fabric nuancer og tie- up gardiner kan være en vidunderlig tilføjelse til ethvert vindue . Du behøver ikke at holde fast i den færdige gardiner i butikkerne , hvis du ikke kan finde nogen , der appellerer til dig, kan du altid købe stof og mønster efter eget valg og gøre dem selv .
Som for tilbehør , alt hvad du skal gøre er at tage et kig rundt . Kig i antikke og videresalg butikker , og du kan endda se online . Gamle dåser , flasker og krukker kan placeres rundt om dit køkken , selv på toppen af din frysere . Du kan bruge gamle vinstokke , som du finder og væver dekorative bær vinstokke i med dem for at lave en udsmykning til over toppen af dine skabe eller endda toppen af dine vinduer . Træhylder kan hænges op på væggene til at holde samleobjekter eller gamle køkken redskaber, der anvendes til dekoration . Brug viskestykker eller finde gamle Jute feedsacks at bruge til indretning , og du kan lægge dem på overflader som en form for runner , eller du kan endda hænge en på væggen . Gamle redskaber , som kageruller , piskeris , fade eller kander , kan tilføjes . Du kan finde gamle billeder af familie og få dem blæst op til den rigtige størrelse og trykt derefter ramme dem i antik udseende rammer , og hænge dem på dine vægge . Du kan endda finde billeder i gamle magasiner , som du kan ramme og dekorere med . Hænge et forklæde på et søm til en blød effekt . Stearinlys tilføje en varm effekt til ethvert rum . Prøv at placere en ternet eller gamle udseende dug på dit bord . Kurvene kan bruges til at holde kogebøger eller fødevarer . Gamle kogebøger kan placeres på din porcelæn Hutch eller skænk . Du kan lave dine egne træ tegn og pletter bruge vinyl bogstaver for at gøre ord efter eget valg; selvfølgelig kan du også finde disse på håndværk messer . Gamle servicet er en anden måde at tilføje gård touch til ethvert køkken . Til sidst tilsættes en plante eller to for et land føler ; pelargonier især ser godt ud i en gård køkken .
Ideer til en bondegård køkken er uendelige virkelig ; med disse tips og din fantasi på arbejde , kan du snart få stuehus køkkenet , du har drømt om .

Anden Artikel

 • vindue hus optioner
 • gør det selv : coating en glasfiber dæk med acryl
 • hvordan man kan hænge perler for døråbninger
 • teknik til at hænge sheers
 • hvordan man vælger stof farver og mønstre til en pude
 • opslagstavle ideer til dit soveværelse
 • kystnære soveværelse udsmykning idéer
 • lakering mørk bejdset køkkenskabe
 • hvordan man kan gøre drue & blomsterarrangementer
 • hvordan man bruger et stempel til at male dine vægge
 •