udsmykning idéer til køkken vinduer

udsmykning idéer til køkken vinduerSelv om nogle boligejere foretrækker at forlade deres køkken vinduer helt nøgne , andre ønsker at dekorere deres køkken vinduer . I stedet for at overlade det nøgne , der kan skabe en ufærdig look i dit køkken , eller forlader kedelige blinds på det , klæde det op med vindue behandlinger , farvet glas eller endog arkitektoniske detaljer

Du skal bruge: .
Paint
Sengetøj og ark sæt .
Tilbehør.

Gardiner

Gardiner , eller et vindue behandlinger , er de første ting, at de fleste mennesker tænker på , når de mener, dekorere et vindue . Køkken vinduer kræver imidlertid en let hånd , når det kommer til gardiner . Tunge, mørke gardiner paneler virker ikke på de fleste køkken vinduer , da de ikke kun alt for formelle , men også blokere værdifuld lys . I stedet overveje en café gardin , der kommer kun halvvejs op i vinduet , så lyset at komme ind fra toppen af gardinet . Alternativt , kan du overveje hængende en Valance , som pryder toppen af vinduet , men overlader resten nøgne . Et spring gardin panel af blonder giver privatlivets fred , men lader lys at komme ind . Endelig nuancer er et alternativ til gardiner . Installer en almindelig romersk skygge accent med en lys bånd .

arkitektoniske detaljer

Tilføj nogle arkitektoniske detaljer til dit vindue for at gøre det skiller sig ud . For eksempel at bruge loftet støbning rammen ud dit vindue . Male støbning lyse hvide og køkkenet væggene en neutral farve . Skodder er også en måde at fremhæve et køkken vindue . Små , smalle skodder på hver side af et vindue giver et køkken en hyggelig , fransk land føler . Du kan også installere små hylder på hver side af vinduet og vise elementer som tekopper , krystal eller andre køkken samleobjekter .

Tilbehør

Overvej at tilføje elementer direkte til og rundt i vinduet for at dekorere det . For eksempel , tilføjer en kulørt glas søn fanger varme og farve til ethvert køkken . Kommissionen en brugerdefineret stykke for en opskalere udseende , eller opret din egen med en simpel kit købes på ethvert fartøj butik . Glem ikke vindueskarmen . Fyld dit køkken vindueskarmen med planter , der er nyttige såvel som smuk. Urter såsom lavendel , rosmarin og salvie er ikke kun dejligt at lave mad med , men også trives i det solrige vinduer , hvilket skaber en behagelig aroma i dit køkken samt tilføjet en frisk , grøn se til rummet .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer hus tapet
 • hvordan man kan tilføje perler til en lampeskærm
 • tips til at male et loft
 • instruktioner til installation af trim med laminat gulve
 • hvordan man beskytter græsset klud mod fugt
 • fiberoptiske lyseffekter
 • hvordan man laver en swag & kaskade vindue behandling
 • Scooby - Doo mysteriet van ideer
 • hvordan du nemt tage ned væg papir
 • Beton & papir bordplader
 •