udsmykning sydvestlige

udsmykning sydvestligeFor folk der kan lide en indretning , der er en smule mere eklektisk , men stadig hjemlig , Southwestern stil er ideel . Sydvestlige indretning trækker på den rustikke mexicanske indflydelse , men også afspejler nogle af de indfødte traditioner indfødte til regionen . Det er nemt at tilføje et par Southwestern tilbehør for at give din plads et nyt udseende , eller du kan investere i en fuld Southwest-inspireret hjem makeover fra arkitektoniske særpræg og landskabspleje til møbler og tilbehør

Du skal bruge: .
Detaljeret plan af foyer .
Hylder , kroge og andre anlæg, driftsmateriel ( efter behov ) .
Overflade-venlige bøjler .
Vestlige memorabilia og kunst .

Palette

En stor del af det sydvestlige stil kan udtrykkes gennem sin unikke palet . Jordfarver og naturlige materialer er kernen i denne stil , som derefter varmes op med rustikke røde og gylden. Cool toner såsom dyb grøn og indigo arbejde som accenter . Det overordnede udseende skal rustik , slidte og nødlidende i modsætning til blanke og frisk. Antikke hvide og cremer også fungerer godt i en Southwestern interiør , lette op mørkere burgundies , rust rød og dyb appelsiner , som ofte dominerer .

Møbler

Stor træ stykker er populære i det sydvestlige stil . Kig til skabe , hylder , skabe og garderobe , at funktionen snu detaljer som stik, udskæringer , håndmalede trim , udarbejde finish , chunky hardware eller indbygget i nicher som display områder . I soveværelset , badeværelse og køkken , tilføje materialer som smedejern , blå glas , rustikt inventar og terracotta eller Saltillo flise Southwestern krydderi . Udendørs møbler er en anden Southwestern favorit . Prøv en brand pit omgivet af smedejern stole eller en mosaik-topped tabellen i nærheden af en kaktus have .

Tilbehør

Southwestern tilbehør med deres dybe farver og fede mønstre , afgive en redegørelse. Kast tæpper og løse tæpper kan være en rummets omdrejningspunkt , især hvis de har tribal design og håndværk . Naturlige materialer som kurvefletning , rattan , sten og ler er ideelle til accenter . Brug en brun eller rød ler skål til at vise moden frugt i spisestuen , eller en spredning af sten omkring en vintage blå flaske at pynte en pejs Mantel . Vægkunst byder ørkenlandskaber , kløfter , huler eller kaktus bringer Southwest til dit hjem . Brug rustikke trærammer til at vise kunst samt familie photographs. Create en " Nicho " eller en niche , som er en klassisk Southwestern og mexicansk design element, ved hjælp af gesimser eller smedejern støtter under en hylde . Stack stearinlys , blomster , kugler eller sentimentale elementer til at skabe et alter .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male loftet i et rum
 • casual gardin ideer til et lyst værelse
 • hvordan man kan bejdse trimme
 • hvad er de behandlinger af loftet vinduer ?
 • hvordan man laver rustikke lampeskærme
 • instruktioner til en fjederspændingen gardinstang
 • badeværelse kunst ideer
 • typer af køkkenskab finish
 • vene cut travertin projekter
 • hvordan man får maling farve idéer ved hjælp af maling farvehjulet
 •