væg vase ideer

væg vase ideerWall vaser kan have eksisteret i årevis , men den brede vifte af farver , materialer og mønstre gør dem til en af de smarteste moderne måder at outfit ethvert hjem . På grund af deres mangfoldighed , kan væggen vaser supplere enhver stil eller indretning , fra en elegant spiseplads til en tosset soveværelse . Vase indhold kan også skiftes let og ofte , hvilket giver ethvert rum en instant opdatering

Valg

Wall vaser er kommet en lang vej fra den traditionelle kegle form, som bruges til at udfylde markedet . Wall vaser nu i alle former og størrelser , lige fra fedt boble vaser til tynde cylindre , bladformer og kronblade til abstrakt , asymmetrisk design . Materialer spænder fra glas til metal , ledning til plast, træ ler . Vælg en vase eller en samling af vaser , der matcher tonen i rummet . Et moderne look , for eksempel arbejde godt med en asymmetrisk eller slanke , cylinder vase mens en vintage værelse vil pop vil en funky , træ stil .

Hanging

Et enkelt væg vase i midten af en stor væg er ikke den mest æstetisk vej at gå. I stedet vælge en mindre væg, en partition mellem døråbninger eller en lille krog , der er lige den rette størrelse til indslag vasen . Du kan også lave en markant erklæring ved at gruppere flere væg vaser til en festlig arrangement . De fleste er ophængt med kroge , som normalt er fastgjort til bagsiden af vasen , mens andre har løkker eller bøjeligt håndtag , der gør det nemt at hænge . Du er heller ikke begrænset til at plukke ens vaser for at skabe en attraktiv medley . Du kan vælge vaser , der er i samme farve familien , men forskellige stilarter , dem, der er i samme stil , men sporten forskellige farver , nogle prydet med billeder kombineret med faste stoffer eller et antal kombinationer .

Påfyldning

Vaser kan fyldes med det åbenlyse , såsom tørrede blomster eller græs , eller du kan få kreative og fylde dem med mindre traditionelle emner . En samling af malede ris eller pinde kan arbejde , som ville dekoreret dyvler , falske palmeblade eller andre silke vinstokke og grene . Du kan endda drapere vinstokkene på tværs af væggen , med hver vase har en del af vin på plads . Lille, men høje kunstværk virker også som en vase fyldstof , med dukker og andre små figurer gøre en stor hjem i en væg vase .

Anden Artikel

 • Colonial Williamsburg soveværelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan mix & match spisestel
 • projekter til alrummet
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en antik fransk tema
 • hvordan man laver miters og knuder på en pude
 • hvordan man kan male kalligrafi på dine vægge
 • victorian badeværelse ideer
 • hvordan man kan lægge vinyl planke over eksisterende gulve
 • arkitektoniske & landskabsarkitektoniske software
 • ideer til hylder til huse
 •