Formica laminat gulv problemer

Formica laminat gulv problemerLaminatgulve er et populært valg for forbrugerne, fordi det er billigt , moderigtigt og relativt holdbart . En af de mest populære mærker af laminatgulve er Formica . Men selv om laminatgulve har sine fordele , der er nogle problemer med laminat materiale , at forbrugerne bør kende , hvis de overvejer det til deres hjem . Disse problemer vedrører omkostninger og holdbarhed af materialet , og er vigtige at vide om , så du kan være sikker på , at laminat er det bedste match i forhold til både dit hjem og din livsstil .

mærker og skrammer

Hvis du planlægger at bruge laminat i et befærdet område , kan din laminat gulv være underlagt permanente mærker og skrammer . Da de øverste lag af laminatgulve er meget tynd , efter udsættelse for tung trafik , vil laget begynder at bære , og mørke skrammer og mærker kan forekomme, hvis de laminatet materiale har slidt tynd eller er blevet gnedet helt . For at forhindre dette , kan du prøve at minimere trafikken , især sko trafik i områder med laminat . Hold din laminat rene og fri for store partikler vil også støtte i minimering af mærker og ridser .

vandskade

Hvis du har træ eller kork undergulvet være på vagt over for fugt , der kommer på dit gulv . Vandskade er et stort problem med laminat gulve med enhver form for organisk undergulv , og det laminat materialet en tendens til at svulme op , når undergulvet interagerer med væske . Når laminat svulmer , skaden er permanent , og gulvet skal udskiftes . Du kan forhindre dette ved at rense fugt spild med det samme og holde laminat ud af heavy- fugt områder som badeværelser . Hvis der er nogen tilbagevendende områder med vandskade , er det en god idé at identificere kilden og fjerne den så hurtigt som muligt .

Design Incontinuity

Hvis du er på udkig efter gulve , som opfylder en vis stilfuld kriterier , laminat kan være et godt valg , fordi det kan fremstilles med mange forskellige designs og farver . Men da laminat sælges i ark ( meget gerne pakker papir ) , undertiden mønsteret passer , kan være inkonsekvent . Hvis du planlægger at installere et mønstret laminat design , kan du købe ekstra ark til at sikre kontinuitet , som kan køre op prisen på dit gulv projektet væsentligt , da det anbefales , at du bestille op til 10 procent ekstra gulve for at sikre en præcise mønster kamp. Men dette kan variere , afhængigt af størrelsen og hyppigheden af mønstret . Din lokale gulve professionelle vil kunne hjælpe dig mere med mønstertilpasning .

Anden Artikel

 • gipsvæg loft design ideer
 • hvordan man omlakering en gammel kommode med plastik skuffe fronter
 • hvordan man laver en krone for barnesenge
 • hvordan man kan lave isolerede gardiner
 • hvordan man kan installere og fejlfinde bevægelsesdetektor lys
 • hvordan man skaber nautiske væggen da © cor
 • om ranch stil hjem
 • hvordan man kan male paneler som det er nødlidende
 • hvordan man gør farveskema projekter
 • det isolerende værdi af tæppe polstring
 •