Hvordan kan jeg vælge den rigtige maling farve til min familie værelse ?

Hvordan kan jeg vælge den rigtige maling farve til min familie værelse ?Din familie værelse er vigtigt at hvert medlem af dit hjem , og det er ideelt , hvor du hele tilbringe tid sammen . Anvendelse af et nyt lag maling er en billig måde at opfriske denne meget udbredte rum , og selv ændre sin personlighed til at passe den livsstil af din familie

Color sætter stemningen

Som du vælger en ny maling skygge for din familie værelse , holde sig for øje, at farve har en hel del at gøre med stemningen i en plads . Cool farver som blå og grøn skabe en følelse af afslapning og ro . De kan gøre en plads virke større , så de er et godt valg for et lille værelse . Varme farver som orange , gul og rød er venlige og indbydende , og give et værelse en hyggelig stemning. Dybden af en farve kan også påvirke fornemmelsen af et rum-lys nuancer giver en følelse af udvidelse ; dyb nuancer trække væggene i. Hvis du er interesseret i at prøve en fed farve , men er ikke helt sikker på om at have det hele rummet , overveje at bruge denne farve på én væg , og male resten med en koordinerende , men roligere nuance .

koordinere med resten af dit hjem

Overvej farveskema af resten af dit hjem . Vælge en nuance , der harmonerer med den eksisterende farver i dit hjem skaber en let strøm fra din familie værelse til resten af huset . Hvis du allerede har familie-værelse møbler , kan du finde inspiration til en maling farve i mønsteret på sofaen , eller et tæppe eller pude . Du kan endda finde en farve fra et stykke kunst , du ønsker at hænge i rummet .

nyttige websteder

Der er talrige maling firma hjemmesider , som f. eks BenjaminMoore . com , Sherwin-Williams. com og TrueValuePaint. com , der tilbyder inspiration i valget af nuancer og kombinere farver . Nogle steder endda giver dig mulighed for at uploade et foto af dit værelse og " virtuelt " skifte farve for at hjælpe dig med at visualisere , hvordan det vil se ud.

MyPerfect Color. com en liste over de bedst sælgende maling farver, der anvendes i familieværelser . De fleste af farver er neutrale i elfenben til tan rækkevidde, herunder beige , bisque , fløde , sand og buff . Et par mørkere farver på listen er mos , sten , salvie og rødbrun . Denne hjemmeside kan være et godt udgangspunkt i valget af skyggen for din familie værelse , men det er meget vigtigt at vælge en farve , blot fordi du kan lide det , og det afspejler den stemning , du er ude efter , ikke fordi det er populært .

Prøv Paint Prøver

Paint chips fra butikken er nyttige , når du er indsnævre farve ideer , men man aldrig rigtig ved, hvordan en skygge af maling vil se på dine mure , indtil du anvender den med en rulle og se det i forskellige belysninger . Mange maling virksomheder tilbyder nu prøvebeholdere af maling , blandet med dit valg af nuancer , så du kan male et lille område af rummet for at se , hvordan det rent faktisk vil se ud i lyset af dit eget hjem . Hvis du foretrækker det, kan du anvende maling til nogle hvide posterboard , derefter placere den på forskellige vægge for at se effekten . Paint prøverne en billig måde at afprøve forskellige muligheder . Vær sikker på dit valg , før du forpligter dig til at købe en hel gallon maling .

Anden Artikel

 • hvad er et traditionelt køkken stil ?
 • hvordan man kan dekorere en stue med katedral lofter
 • hvordan man gør mosaik fliser i en bruseniche
 • Lys brændende tips til soja stearinlys
 • hvordan man wire en lyskontakt , der går til tre lys
 • hvordan man kan ændre et skab i et arkivskab
 • lejlighed møbler tjekliste
 • moderne belysning ideer
 • vene cut travertin projekter
 • hvordan man sikrer en vinyl løber til tæppebelagte trapper uden søm
 •