Kan jeg blande forskellige farver af læder møbler i ét rum ?

Kan jeg blande forskellige farver af læder møbler i ét rum ?



Hjem dekoratører ofte pause, inden blanding af forskellige farver af læder møbler i et rum . Er det godt design , de spekulerer ? Vil ikke de forskellige lædertyper sammenstød med hinanden ? Indretningsarkitekter vil fortælle dig, det er faktisk helt i orden at blande forskellige nuancer og toner af læder i et rum , så længe mere vigtigt design principper følges . Uden god design " ben ", selv læder, der "matcher " ikke vil arbejde som forventet

Design af perioden

Møbler i et rum skal være af samme historiske design periode . Godt indretning søger at skabe et look, der er pænt koordineret . Læder møbler, der er moderne i form bør ikke blandes med møbler , der er victoriansk i form uanset farven . De to design perioder vil kollidere visuelt . Blanding perioder er normalt kun tilladt efter godt design regler , hvis en enestående stykke , ligesom en viktoriansk hestehår malkestald stol , er præsenteret som en nyhed brik i et ellers moderne værelse . Hvis dine to forskellige farver af læder møbler er i samme periode , vil du opretholde en god design .

Design by linje

En del af god indretning er udtrykt i linje eller almindelige form af møbler . Nogle lædermøbler designs er meget firkantede i form og reservedele i udsmykning . Andre læder møbler kan være meget økologisk , afrundet , og dekoreret med dekorationer . Blanding af to modsatrettede poster forvirrer øjet . Du kan blande to forskellige toner af læder i et rum , hvis linjen er den samme eller meget lignende . En dansk moderne stol i én farve af læder arbejder med en kunst og kunsthåndværk Morris stol i en anden farve , fordi de er både reservedele og firkantet i kø.

Design by skala

Selvom lædermøbler kampe i farve, inddragelse af for mange forskellige skalaer i størrelse vil ikke blive tiltalende . Kæmpe , squat brune lædersofaer vil ikke se godt ud for en alt for lille og delikat udseende fodskammel . Match læder til at skalere , og farven spørgsmålet vil ikke være så vigtigt .

Design efter farve familien

Farver er opdelt i primære ( rød , blå , gul ) og sekundære familier ( lilla , grøn , orange ) og arrangerede på et farvehjul . Generelt holder alle lædermøbler i samme familie ( " nabo "eller lignende farver ) vil hjælpe blande brikkerne . En rød læder stol , for eksempel, blend kan godt med en stol , der har en mørkere , mere lilla tone , fordi rød er den næste til lilla på farvehjulet , og de er således medlemmer af samme familie . En rød stol kan også partner med en orange-tonet stolen , fordi de også er analoge . Men en rød stol vil kraftigt kontrast med en grøn stol , fordi rød og grøn er lige overfor hinanden på farvehjulet . Visuel krige mellem farve familier bør undgås .

Øjet kender

Øjet instinktivt ved, hvornår en aftale er glædeligt . Hvis medtagelse af en læder stykke af en anden farve , størrelse , linje eller periode gør noget føle galt , tillid til, at instinkt og tage stykket ud af blandingen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med antikke vægure
 • hvordan man kan hæfte swags
 • hvordan man kan male dine vægge med en ragging virkning
 • hvordan man laver en konkret springvand
 • traditionelle vindue behandlinger
 • hvordan man kan hvordan dufte kan medvirke til at skabe en fredfyldt soveværelse
 • instruktioner for en nøgle vind ur
 • hvordan man bruger en malerulle effektivt
 • hvordan du installerer forskellige trægulve i hjemmet
 • hvordan man vælger en form og stil for en pude
 •