River House indretning idéer

River House indretning idéerRiver hus indretning giver mulighed for niche udsmykning med en original touch . Snarere end at gå med den typiske nautiske temaer , der længe har været fremherskende i strand og afslappet indretning , gøre dit flod hus indretning afspejler dig , " din " -floden, og dit liv

Art

Overvej idriftsættelse en kunstner til at male et billede af dit hjem på floden , dit syn på floden eller endda din båd . Dette kunstværk kan være en skat og et arvestykke-til- være i din familie . En anden idé er at finde eksisterende malerier af flodbåde og flod scener online eller i gallerier . Køb limited edition prints af Derek McCrea malerier , ramme dem , og hænge dem i din flod hus .

Gruppen en samling af sorte og hvide båd skitser i matchende sort rammer på væggen , eller ramme farve plakater af flodbåde og scener til at koordinere med hinanden .

Tilbehør

Saml objets d'art i forbindelse med flod livet . For eksempel , scatter miniature reproduktioner af både på hylder og borde . Brug en antik koøje , hvis man kan finde på en bordplade sammen med gamle lanterner . Fyld en gammel bakke med småsten , og derefter placere stearinlys i den . Sofabord kunstbøger med billedlige historier af floder , en gammel anker , åre eller Rattet kan hænges eller vises også .

I dit spil værelse , skal du bruge en gammel robåd med hynder til casual siddepladser .

Lav dit eget

Longfellow skrev ,
" Du har lært mig , Silent River
Mange en lektion , dyb og lang ; !
Du har været en generøs Giveren ;
Jeg kan give dig , men en sang . "
Indgraver dette vers på en mindeplade , eller har den skrevet i kalligrafi og indrammede, derefter vise det på en lidt piedestal . Saml skinnende flod sten og satte dem under glas, sofabord med en forsænket display , eller gøre dit eget glas-top display bord ved at opbygge siderne i en tabel et par inches til at holde glasset . Display gamle skib hjul , ankre , billeder af gamle både .
For et casual look , eller et barns badeværelse , finde træ fisk figurer og male dem lyse farver , så hænge dem som vindspil eller lad dem svømme på væggen .
Fritid , lave en plantageejer ud af en kano og gennemføre din flod hus indretning i din landskabspleje . Stil kano oprejst og tilføje hylder til at gøre en etagere .

Anden Artikel

 • foråret centrale dekoration ideer
 • hvordan man laver en lampeskærm vedhæng lys
 • DIY malet hovedgærder
 • badeværelse kunst ideer
 • hvordan man kan skære et hul i flise for at montere brusebad hardware
 • hvordan man designer et hus til en ørken
 • forsegling grønne træ med latex maling
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med striber
 • hvordan man kan bejdse keramiske fliser
 • Du kan laminat overtage en eksisterende lamineret køkkenbord ?
 •