baby børnehave latinske skygge ideer

baby børnehave latinske skygge ideerRoman nuancer kommer i mange dristige mønstre og farver for at skabe et lyst , muntert og indbydende børnehave til din baby . Når den åbnes , romerske nuancer drapere sig i samme folder og samtidig bringe i passende lys. Afhængigt af dit design foretrækker , kan du vælge mellem en afslappet eller formel skygge

Du skal bruge:
Wood
. Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .

Twill Roman Shades

Twill latinske nuancer i børnehaven giver et strejf af farve på dit værelse og koordinere med dit barns sengetøj og legetøj . Bomuldstwill er blød , og når det er hævet , det folder pænt at bringe lys ind i din planteskole . At tilføje din egen touch til en solid twill skygge , skal du installere en farverig grosgrain bånd på begge sider af skyggen. Disse latinske nuancer kan laves med en black-out foring . Når det er tid til seng eller dit barn har brug for en lur , skal du blot sænke skygge og rummet bliver mørkt .

Roman Shades Med en Topper

For en elegant børnehave , installere latinske nuancer med en Topper . En topper er et stykke af samme stof, der er installeret i løbet af de romerske skygge . Installer Topper på en separat stang . Denne måde kan du tage Topper nede i et andet udseende . For at få ekstra design , sy i en draperier snor rundt omkredsen af skyggen. Denne ekstra stykke stof vil skabe en dramatisk effekt i en planteskole .

Inside Mount

Roman nuancer monteret på indersiden af børnehaven vinduet vil sikre et mørkt rum , når du skal sætte dit barn til at sove . Denne type montering giver den romerske nuancer , der skal flugte glasset . For en levende og glad design , skal du installere en romersk skygge i en lys citrus farve . Citrus farver som orange og gul vil harmonisere med resten af rummet samt tilføjet et levende tekstur og føler, at planteskolen .

Elegance

For at øge din et gartneri med et strejf af elegance , installere romerske nuancer i en neutral farve med forhæng på begge sider i en Gingham eller prikkede mønster . Cascading gardiner i børneværelset vil skabe en hyggelig plads samt skabe privatlivets fred. Den neutrale farve den romerske skygge vil være den perfekte kulisse til et lyst og sjov gardiner . Hæv skygge i løbet af dagen til at bringe lys ind i gartneriet .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer i træk forsænket belysning
 • retninger til udendørs belysning med en bevægelsesdetektor
 • persienner gips tips
 • køkken ideer og design
 • hvordan man kan hænge kunstige græs bolde
 • hvordan man kan måle rum - skumrende nuancer
 • hvordan man kan gøre drue & blomsterarrangementer
 • levering til lampeskærm gøre
 • væg tekstur ideer
 • hvordan man kan hænge en glimmer lysekrone
 •