badeværelse belysning stativ ideer

badeværelse belysning stativ ideerNår remodeling eller bygge et hus , der er mange beslutninger , der skal gøres . I ethvert hus , vil ejerne få deres personlige stil , der vil blive indarbejdet i alle de designmæssige træk . I særdeleshed , kan disse stilarter indarbejdes i at designe og dekorere et badeværelse . Et vigtigt element i udsmykning et badeværelse er der træffes beslutning om den lysarmaturer . Der er i dag mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til badeværelse belysning , og derfor er det bedst at undersøge forskellige stilarter og træffe afgørelse om en , der passer bedst til din stil og behov .

mere end ét lys

En vigtig ting at huske på, når først at gå om belysning dit badeværelse er at huske , at en lys ikke er nok . Mange mennesker tror, fordi badeværelset er en lille plads , at man let vil fungere godt nok , men det fører kun til utilstrækkelig belysning . Dette er mest sandt , når det kommer til belysning af forfængelighed . Det er her barbering og sætte på makeup opstår og generelt det første sted, man ser , når du er vågnet op . Den rette belysning kan forbedre alle disse opgaver . En af de bedste måder at sikre en ordentlig belysning er at placere lys foran din forfængelighed over spejlet og har også lys på hver side af spejlet . Hvis dit badeværelse ikke har nok plads til at tillade denne mulighed , så kan du bare placere lys over dit spejl . Hvis dette er tilfældet , så du vil være sikker på , at lyset er på mindst 150 watt og 24 inches lang for at sikre korrekt belysning .

Når du har besluttet , hvordan lys din forfængelighed , er det næste skridt belysning bruseren . I de fleste tilfælde , placeret en overhead lys direkte over bruseren vil give tilstrækkelig belysning . Når du køber dette lys , sørg for at det er vandtæt og har nok effekt . For at afgøre , hvor mange watt du har brug for , gange længden af bruseren ved bredden af bruseren og gange det med 1,5 . Et andet alternativ til en overhead lys er at gøre forsænket belysning med en lysdæmper . Ved at gøre dette, vil det give dig mulighed for at skabe forskellige stemninger , når du tager et bad eller brusebad .

Efter belysning hvert område ordentligt , skal du sørge for også har almen belysning i badeværelset --- så at ligegyldigt hvad opgaven , vil du være i stand til at se ordentligt .

Intimate Lighting

I modsætning til at sikre, at du har en ordentlig belysning i badeværelset , kan du ønsker, at dit badeværelse har en mere intim atmosfære med mindre belysning . En måde at opnå dette udseende er gennem brug one- lamper . Ofte er disse kampe mere ligner lanterner og kommer i mange forskellige finish . Du skal få to af disse kampe , så du kan sætte en på hver side . Derefter afhængigt af hvor lyst eller mørkt , du ønsker, at badeværelset for at være, kan du vælge en lavere eller højere watt for en pære . Hvis du beslutter dig om denne belysning , skal du også ønsker at være i stand til at gøre dit badeværelse har funktionel belysning til generelle opgaver , og derfor i færd med forsænket belysning med en lysdæmper på loftet vil give mulighed for denne mulighed . På denne måde kan du oprette en romantisk følelse eller drej lysdæmperen slukke , og du kan få maksimal belysning til at sætte på makeup eller andre aktiviteter .

naturlig belysning

I denne økonomi , kan naturligt lys være billigere løsning for at sikre korrekt belysning . Men hvis du beslutter dig på naturlig belysning , skal du stadig installere lamper på badeværelset for natten formål eller overskyede dage . Den bedste måde at skabe naturlige lys er gennem brug af mange vinduer . Ved at placere store vinduer i øjenhøjde , skal du oprette en strømline for lyset . Ud over vinduer i øjenhøjde , vil en stor ovenlys forøge det naturlige lys . Ovenlysvinduer er horisontale vinduer, der er placeret i loftet og giver den bedste mulighed for sollys at få i. Når vinduer og ovenlys er blevet installeret , vil store spejle omkring badeværelset med til at skabe en mere åben og større rum , fordi lyset vil afspejle ud spejle .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre kvaster til puder
 • hvordan man kan krølle stof bånd
 • hvordan man montere pantry hylder
 • oplysninger om magnetisk vægmaling
 • hvordan man plet en beadboard
 • hvordan man kan belyse et glas bordplade
 • Hesten udsmykning ideer til et soveværelse makeover
 • cool teen pige værelse ideer
 • Americana væg udsmykning idéer
 • hvordan man kan gøre små forbedringer til dit hjem
 •