bambus gulv instruktioner

bambus gulv instruktionerBambus gulve er en øko-venlig alternativ til traditionelle hårdttræ . Det er lavet af bambus plante , som er en af de hurtigst voksende planter i verden. Mens eg eller fyrretræer tage årtier at regrow , bambus er en græs , der kan høstes i tre til seks år . Dette materiale kan installeres ved hjælp af flere forskellige teknikker , hvoraf mange er rettet mod DIY installationsprogrammet

Valg Materialer

Bambus gulvene er lavet ved hjælp af to byggeteknik, som producerer meget forskellige finish . Regelmæssig bambus gulve er lavet af lange strimler af bambus , som er limet på en træ base . Dette skaber en stribet look , der understreger de naturlige karakteristika af anlægget . Strand vævet bambus er lavet af strimlet planter blandet med harpiks til at danne en solid blok af tømmer . Når først tømmer er skåret , den gulvbrædderne har en mørkere , kornet overflade meget som almindelig træ .

forskellige produkter er designet til at blive installeret ved hjælp af forskellige teknikker . For de fleste byggemarkeder installatører , vil en flydende system være den letteste at arbejde med . Kun vælge en sømmet -down eller Limede gulvet , hvis du har erfaring med dette arbejde , og din undergulvet er i fremragende stand .

Forberedelse af Floor

Som med andre trægulve , bør bambus skal installeres over en tør og plant gulv overflade. Med en træ undergulv , skal du starte ved at fjerne omstrejfende søm eller hæfteklammer og sikre sig løs gulvbrædder . Hvis din undergulvet er beton , skal du slibe væk bump og kamme og fyld lav pletter med en lappe stof.

Dæk hele undergulvet med en fugtspærre , der er godkendt til brug med din bambus produkt . Læg papiret ud i rækkerne , så sømme overlappe med flere inches , holde logoet side af papiret med forsiden opad . Tape sømmene sammen , men ikke fastgør dette materiale til undergulvet .

Installation Bambus Gulve

Hvis din bambus gulv ikke har en indbygget skum underlag , skal du installere en separat . Roll dette materiale ud , så sømme Butt sammen , men ikke overlapper hinanden. Dette materiale må ikke sømmes eller limes til undergulvet . Spring dette trin over, hvis dit gulv allerede har polstring bygget i.

Læg din gulvbelægning planker vinkelret på bjælkelaget for ekstra stabilitet . Tilføj afstandsstykker rundt i bunden af væggene til at forlade en 1 /4 " ekspansion fælles . Dette vil give gulvet til at udvide og kontrakt sammen med ændringer i temperaturen . Connect hver række til de tilstødende ene med tungen og not eller klik stik på kanten af hvert nævn . Klip boards efter behov ved hjælp af en rundsav , og forskyde leddene langs hver række for at holde gulvet stærk og stabil .

Anden Artikel

 • hvordan man kan montere en forfængelighed lys
 • hvordan du installerer 12- tommer fliser på vægge
 • hvordan man kan rense en pejs arne
 • hvordan du installerer en faux tin backsplash
 • ideer til en Mantel
 • hvordan man beregner resonansfrekvenser i et rum
 • hvordan du installerer reb belysning for at kroneformen
 • hvordan man kan male striber på dine vægge
 • hvordan man kan omlakering metal antikke vandhaner i blomme brun
 • hjemmelavet elektrisk lamper
 •