boheme soveværelse ideer

boheme soveværelse ideerEn virkelig Bohemian soveværelse er inspireret af den farverige , ekstravagante kunstnere og kurtisaner af det 19. århundrede Paris , hvis symbol er ofte Moulin Rouge --- det 1889-bygget kabaret i Pigalle område af Paris . Farverne og teksturer af en moderne boheme soveværelse får deres forførende inspiration fra det berømte distrikt . I dag er ordet boheme leder tanken hen på at bringe nyt liv til gamle ting og lag teksturer , stilarter og farver

Lag af farve og tekstur

Den boheme look bygger på lag af farve . Til væggene , skal du vælge maling i Jordet eller jeweled toner , såsom rige brune , rustne orange , dyb bordeaux eller smaragdgrøn . Hver væg kan være en anden farve , eller vælge to skiftende farver .

gulve , også drage fordel af lagdeling --- i form af området tæpper . Kig efter persisk- inspirerede tæpper med koordinerende ( men ikke matching) farver med dine vægge . Selv hvis du har en tæppebelagt soveværelse , om tæpper ned tilsyneladende tilfældigt tilføjer til den samlede boheme føler .

Bedding i varierende jeweled eller jordfarver er overdådig . Bland op for farverne i seng . Med jeweled-tonet sengetøj , vælger marineblå ark , en rødbrun dyne cover og en rav kast. Bring i forskellige teksturer , som godt; bomuldslagner under en satin dyne , med en uld plaid og dekorative polyester puder udbygger boheme tema .

Forhæng kan være lagdelt . Hang mindst to forhæng , såsom en meget tynd hvid draperier med en tungere fløjl gardin på yderkanterne . Bånd med perler eller frynser holder gardinerne tilbage tilføje endnu et lag .

accoutrements

I en boheme soveværelse , er rod ikke et problem , det er en kunst . Mere er bedre , så når det kommer til at vise billeder , er du velkommen til at pakke dem i en stram plads . Ramme fotos i en sværm af størrelser og former, ved hjælp af jeweled rammer , der ser ud som om de har været i familien i flere generationer .

Små samlinger , hvis der er tilstrækkelig plads til dem , fungerer godt i en boheme soveværelse . De kan sidde sammen på et bord eller klippeafsats eller i en skygge kasse på væggen . Bare husk at gruppen gerne elementer sammen . Nogle samleobjekter at overveje : parfumeflasker , gamle kameraer , små kasser ( f. eks pille kasser ) , gamle musikinstrumenter eller briller . Alle de elementer , der fanger dit hjerte og gnist samtale er et godt valg .

Hanging kunst er en fantastisk hilsen til kunstfærdighed af boheme livsstil , og kopier af nogle af de store kunstnere af dagen er til rådighed for en sang . Toulouse-Lautrec 's " Moulin Rouge : La Goulue " berømt repræsenterer gange . Find en stor plakat og ramme den i sort --- et retvisende billede for en boheme soveværelse .

Sanserne

Da bohemer nydt meget mere end blot hvad mødte øjet , så glem ikke om de andre sanser . Lugtesansen er en af de mest magtfulde sanser . Øge luften med diffusorer eller røgelsespinde , rig rav , sensuel sandeltræ eller den stadig groovy patchouli er klassisk boheme dufte . For smagssans , brygge te med kanel eller orange blomster . Lyt til noget musik , der gør du føler dig romantisk eller kunstnerisk , inciterende kan-kan musik er autentisk , men kan være mere larmende , end hvad man ville forvente . Og hvis en DVD-afspiller er i soveværelset , se Baz Luhrmanns " Moulin Rouge " for fordybelse i Moulin Rouge oplevelse .

Anden Artikel

 • vindue behandlinger til skydedøre
 • hvordan man kan omlakering stål hejseporte
 • teatralsk vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere med indbygget ins i et studie lejlighed
 • hvordan du installerer udvendige flise på en veranda
 • hvordan man kan hænge en elektrisk lys armatur
 • hvordan du tilslutter en elektrisk stik til et loft fan
 • centerpiece blomst ideer
 • hvordan man kan male betongulve til at ligne flise
 • ideer til pegboard projekter og kreationer
 •