coffered loft ideer

coffered loft ideerCoffered ( eller bakke ) lofter , med deres forskellige niveauer ( også kaldet trin ) af højde , tilføje arkitektonisk interesse og dybde til alle rum , selv om de oftest ses i spisestuer og soveværelser . Forstærke effekten af en coffered loft ved at dekorere det . Med lidt maling , tapet eller endog støbning , kan du forvandle din coffered loft til en iøjnefaldende display , der vil tilføje en brugerdefineret kig på dit værelse

Paint

Maleri en coffered loft er ikke kun billigt , men det er en nem måde til virkelig at sætte fut i udseendet af rummet. Prøv at male det højeste niveau en lys tone , med de skridt gradvist lidt mørkere nuancer . Derefter male væggene det samme lys tone som den højeste del af loftet . Alternativt , kan du prøve at male toppen af loftet en dramatisk farve , og det omgivende niveau en kontrasterende neutral . Hvis loftet føles lidt som en hvid hul i himlen , kan du prøve at male hele coffered loftet en mørkere nuance end væggene , eller hvert niveau en gradvis mørkere nuance , med det højeste niveau er den mørkeste skygge .

Baggrund

Wallpaper dit loft . Designere ofte kalder lofter den " femte muren ", men ikke mange husejere nogensinde overveje tapetsering dem . Alligevel kassettelofter egner sig godt til tapetsering . Påfør en subtil , tekstureret tapet til toppen af din coffered loft og male de omkringliggende niveauer ( eller trin ) en lignende skygge for en subtil , men elegant look . Alternativt , at skabe en dramatisk erklæring med en fed skrift , eller endda et vægmaleri . Mange wallpapers har vægmaleri design, der ville se fantastisk i en formel soveværelse eller spisestue .

Lister og Medaljoner

Tilføj dekorative hånd på loftet . Krone , eller loft , kan støbning lægges , hvor toppen af muren møder coffered loftet . Du kan købe kroneformen på ethvert hjem forbedring center og endda få det skåret til dine specifikationer . Vedhæft det med montagelim eller wire negle . Vælg kroneformen , der er ganske bred , da det vil være nødvendigt at skille sig ud mod loftet . Faktisk kan kassettelofter ligne de hviler på kroneformen , så sørg for støbning er betydelig . Medaljoner er en anden smuk måde at tilføje interesse for din coffered loft . Normalt runde i form , de er designet til at omgive bunden af en hængende lampen , lysekrone eller ventilator . De er oftest sælges hvid , men kan farves eller males .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en pulje stige
 • hvordan man kan skjule en afbryder kasse
 • murer jar oplysninger
 • hvordan man kan folde en serviet til et dyr
 • hvad der er vigtigt , når de køber en dyne ?
 • hvordan man kan lime læder til Polyglass
 • hvordan man designer klassiske bordlamper
 • rumdeler ideer
 • hvordan du fjerner 1 / 16 flise afstandsstykker
 • hvordan man laver en omkostningseffektiv forbedring af egen bolig
 •