dekoration ideer til en kælder bar

dekoration ideer til en kælder barKældre er populære steder for at bygge et hjem bar . Ofte bygget sammen med et spil værelse eller anden underholdning rum , kælder barer tendens til at være maskulin i design . Kældre , med deres lave lysniveauer , egner sig godt til mørke, hyggelige atmosfære i barer . Mens bar indretning afhænger for en stor del af din personlige smag , den bedste måde at træffe afgørelse om en indretning er først at bestemme, hvordan du vil bruge din kælder bar

Sportsbar

Opret din egen sportsbar . Mange mænd ( og kvinder ) længes efter deres egen sportsbar , et sted at samles med familie og venner for at se det store spil og har et par øl . At omdanne din bar ind i en sportsbar , skal du først nødt til at investere i en stor , fladskærms- tv . Dette kan hænges bag baren eller på en væg i nærheden . Giver masser af siddepladser i form af komfortable barstole . Hang plakater , en stor ur og andre elementer , der fremmer dine foretrukne sportshold . Du kan rotere disse afhængigt af årstiden . Stock din bar med krus , coastere og andet tilbehør og forsyninger , der afspejler din kærlighed til sport .

Game Room

Kældre er populære steder til spil rum . Hvis din kælder bar er beliggende i et spil værelse , overveje at oprette et spil værelse indretning . En dartskive ser bare ret hængende ved siden af en bar . Grøn vedhæng lys hængende over en bar kompliment det grønne i en pool eller poker bord . En neonskilt kan annoncere dine spil . Selvom du ikke behøver at bøje til den stereotype og hænge en plakat af hunde spille poker , er der ikke noget galt med det , enten , og det gør en stor samtale stykke . Køb bordskånere , som ligner gigantiske poker chips , og hænge indrammede plakater fra klassiske poker , Vegas eller spil film .

Upscale

Opret et slankt , sofistikeret look til din kælder bar . Investere i nogle af høj kvalitet barstole i en poleret mørkt træ , komplet med læder hynder . Lys op i spejlet bag hylderne på din bar og vise dine bedste vinglas og andre krystal . Male væggene en rig , dyb farve som skov grøn . Hang indrammede plakater fra berømte vingårde eller metal væg skulpturer . Vælg høj kvalitet farvet glas nuancer til din pendel lamper , der hænger over baren , og brug coastere lavet af marmor eller en anden high -end materiale .

Rustik

Rustik kælder barer er perfekte i en feriebolig eller bjerghyttens . Bruge enkle eg afføring og tilføje grønne anlæg til baren og hylder at bringe i det fri . Stick med grå , grønne og brune farver , så din bar afspejler de farver der findes i naturen . Overvej at installere et falsk klippevæg på ydersiden af din bar . Brug børstet nikkel nuancer på din pendant lys til at komplimentere rock står over for. Denne stil bar også egner sig godt til en jagt tema . Hænge billeder af ænder , andre vilde dyr eller endda hænge rådyr gevir på væggen .

Anden Artikel

 • instruktioner til at installere en Tiffany foyer lys
 • gipsvæg loft design ideer
 • land væg udsmykning idéer
 • hvordan man kan male en overjordisk pool
 • rækkehus udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge Tieback gardiner
 • de bedste måder at dekorere dit badeværelse
 • visuelt belysning ideer
 • hvordan man kan male perfekt hjørner på en accent væg
 • definition af travertin
 •