design ideer til en barns værelse

design ideer til en barns værelseUdsmykning en plads til et lille barn kan være meget spændende . Målet er at skabe et rum , der er sjov for barnet og stadig attraktivt for voksne . Arbejde med barnet at udvikle ideer er den bedste måde at starte . Køb dekorative blade , eller endda bladre gennem nogle af de barns yndlings bøger for at få ideer

Fokus på et Boy 's Interests

De fleste drenge som lastvogne, biler , traktorer og dyr . Prøv at indtaste på dit barns primære interesse at bruge som fokus for rummet .

For eksempel , hvis barnet er en stor John Deere traktor fan , start og arbejder omkring John Deere . Dette værelse er , hvor han vil tilbringe en masse tid , så han skal elske det . Ser online , bladre gennem John Deere bøger på biblioteket eller leje en John Deere video . Alle disse midler vil give dig mere information om emnet .

For en John Deere værelse , kan du starte med at male væggene lyseblå . Du kan have en muralist maling traktorer , en stald og nogle hø baller rundt i lokalet , hvilket skaber en gård fuld af John Deere traktorer . Finde plader og tilbehør til alle populære navn som John Deere vil være let . Du kan fortsætte med accessorizing med en John Deere lampe og legetøj boks.

Neutral Room

Når man ser på design shows og indretning blade det er let at se, at jordfarver er meget populære . Oprettelse af en neutral værelse er en mere konservativ tilgang , og en , der er passende for både drenge og piger .

Du kan starte med at male væggene en varm creme farve . Vælg en væg for at placere sengen imod og maling, som en chokoladebrun , som en accent væg . Over sengen hænger et dekorativt stykke --- måske en dejlig flyvemaskine billede til en dreng , eller et billede af en kanin i en have for en pige . Det ville også være et godt sted for dekorative navn breve .

Bedding kan indarbejde barns yndlingsfarver . For eksempel overveje blå og brun for en dreng eller brun og pink for en pige . Strøelse vil trække varme toner sammen og svajer køn i rummet .

Du kan accessorize med små finesser at gøre det mere personligt for dit barn ved at overveje barnets interesser . Men ifølge YGOY Home Forbedringer , kan du ønsker at holde møbler til et minimum for at maksimere legepladsen.

pigens Shabby Chic Room

Begynd med at male værelset en lys gul farve . Køb sengetøj med blomster print eller gå til noget mere simpelt , som en almindelig hvid dyne med lyserøde eller gule trim . Hænge gardiner til at matche .

Mange små piger elsker at lege hus, så overveje at give hende en plads at underholde hende dukker . Medtag en lille tabel, måske en lys rosa eller lilla , med et par stole . Hun vil helt sikkert være vært mange te parter ved dette bord , så en lysekrone , selvfølgelig meget lille, vil skabe elegance for denne smarte lille barn værelse .

Andre overvejelser kunne omfatte en lille chaiselong . Efter alt , elsker små piger noget , som er en miniudgave af noget hendes mor ejer .

Yderligere Tips

YGOY Home Forbedringer tilråder, at du husker det rum skal være noget dit barn kan vokse med . Brug temaer som Peter Plys eller Mickey Mouse kan resultere i et andet nydesignede værelse meget hurtigere , end du ville foretrække .

Anden Artikel

 • lodret blind track reparation
 • hvordan man kan folde et blåt print
 • kystnære soveværelse udsmykning idéer
 • kids ’ soveværelse væg maling ideer
 • hvordan man kan sætte keramiske fliser på bordplade
 • hvordan man kan dekorere rummet over køkkenskabe
 • kloden belysning alternativer
 • hvordan man kan male kalligrafi på dine vægge
 • hvordan man kan genfremstille masonit sidespor
 • hjem shows i Las Vegas
 •