designstile til dit hjem

designstile til dit hjemFor mange mennesker er et hjem ikke bare et sted at sove eller opbevare deres husholdningsartikler midlertidigt . Et hjem er et sted at udtrykke sin personlighed og stil . Der er bogstaveligt talt hundredvis af forskellige mulige design valg . Her er nogle , som du måtte ønske at overveje , når der træffes beslutning om interiør udseendet af dit hus

Contemporary

Vælg emner med en moderne følelse . Moderne stil er en , hvor der er fokus på rene linjer og fremvisning af det anvendte materiale. Møbler kan have uventede kurver , der understreger geometriske figurer . Farve kan bruges sparsomt eller i lyse stænk . Denne stil også ofte understreger bringe udendørs indeni . Der lægges vægt på at maksimere naturligt lys og skabe en fornemmelse af åbenhed .

Southwestern

Se til Southwest for inspiration . Den sydvestlige stater har udviklet en stil af deres egne. Farver, der bruges tager deres udgangspunkt i det store strækninger af ørken , der er fælles for denne region . Sandy beige , er store områder med hvide og turkisblå blues stillede . Male væggene Navajo hvide . Kast et tæppe , der udnytter Native American mønstre på gulvet . Indkøb møbler fremstillet af tykke træstammer .

Eclectic

En eklektisk look er baseret på en blanding af stilarter og materialer . Nogen stræber efter denne metode kan vælge en post som en chaise lounge i en århundredeskiftet victoriansk stil . Det kan være parret med industrielle overhead belysning , moderne borde og feminine farver . En eklektisk stil kan være et ideelt valg, hvis du har en blanding af forskellige stykker. Du kan vælge din favorit emner fra hver æra og parre dem sammen . Når du bruger dette, så prøv at vælge en fælles element, der binder de enkelte stykker sammen, således som afrundede kanter eller et bestemt fælles farveskema .

asiatisk

Tegn på asiatiske indflydelse . Asiatiske lande som Kina , Japan og Sydkorea har længe påvirket design tendenser . Sted bambus nuancer på væggen . Indkøb møbler lav til jorden med en lakeret trim . Tilføj et stænk af rødt for at en væg . Sted malerier af naturlige scener på væggen . Brug en tynd hvid skærm i den ene ende til at vække japansk design elementer .

Country Style

Pynt med landlig stil . Amerikansk landlig stil fokuserer på håndlavede ting , der bringer til at tænke på boliger i landdistrikterne. Polstre møbler i en rustik struktur som denim . Tilføj land tegnet til rummet ved pinagtige nogen træ møbler . Placer en Amish dyne over en sofa og folkekunst billeder på væggene .

Anden Artikel

 • hvordan du får vist rådyr gevir i hjemmet
 • unikke soveværelse udsmykning idéer
 • hvordan man laver en udvendig dør ligner træ interiør
 • smalle badeværelse design ideer
 • billigt loft dækker ideer
 • hvordan man kan tune en bedstefar ur
 • hvordan man kan hænge en krog på flise
 • hvordan man kan dekorere soveværelser med en jungle tema
 • hvordan man opbygger en vin vitrineskab
 • hvordan man kan installere og fejlfinde bevægelsesdetektor lys
 •