elefant læder faux finish teknikker

elefant læder faux finish teknikkerDen største hindring for at skabe en vidunderlig imiteret elefant læder finish er tålmodighed . Processen er nem , men involverer flere trin, som hver især skal tørre i mellem .
Teknikken , også kaldet " væv papering " eller " papir " plique , " består af flere lag iturevet papir er omfattet af . maling og glasur

Kom godt i gang

For at få dette projekt i gang , du gerne vil forberede din overflade og samle dine materialer .
overflade forberedelse vil være forskelligt afhængigt af overfladen selv .
De mest almindelige overflade , at denne type faux finish anvendes til, er vægge. Til vægge skal du blot anvende et lag af tapet liner og lad det hærde før du starter . Foringen vil bidrage til at fjerne finish , hvis du beslutter at ændre det år nede ad vejen . Du vil også ønsker at tape off enhver trim og lofter med malerens tape .
For andre overflader , såsom bordplader , forberede sig så hvis du skulle male ved slibning og rengøring for at hjælpe de produkter overholder .
Når du gå for at få forsyninger skal du brune håndværk papir , tapetklister , en spartel , en tapet skære barbermaskine , maleruller , pensler og en blød bilvask svamp , bejdse blokering akryl sealer , tre nuancer af akryl maling , og to dåser af acryl glasur .
En skygge af maling vil blive brugt som en base coat , mens de to andre vil blive brugt til at tone glasur . Du skal kun en lille del af maling til glasurer . Disse to malinger bør mørkere farver, med det ene er bare en anelse mørkere end de andre .

Papering dine vægge

Det første skridt i denne proces er at dække dine vægge med de brune håndværk papiret .
Begynd dette ved at rive håndværks papiret i sektioner . Der er ikke forkert eller lige på størrelse , men husk, at du bliver nødt til at dække hele væggen . Også huske, at hvis du bruger mindre peices dit færdige overflade vil have flere detaljer .
vil anvende iturevet papir , arbejder i sektioner placere tapetklister på væg eller overfladen med en pensel eller rulle og derefter overlappende papiret . Fortsæt på denne måde indtil hver en bid af den oprindelige overflade er dækket i avisen . Fordi du går efter udseendet af elefant hud , som er meget rynket , er der ingen grund til at glatte papiret ud .
Lad denne tørre natten over , før du fortsætter til næste trin .

Maleri og Ruder

Dækket i brunt papir , kan dine vægge være skræmmende dig nu, men ikke lægge for meget tankevirksomhed i denne frygt , fordi det nu er tid til at begynde at bringe dem til live .
Det første skridt til en egentlig malerarbejde er at prime , og for denne finish du ønsker at prime med pletten blokerende akryl sealer . Primeren skal tørre , før du anvender basen pels . Kig på producentens anvisninger for tørretid .
Mens maleriet og glasering hvert lag skal helt tørt , som mange gange betyder natten , før man går videre til næste trin .
Anvend underlak før man går videre til ruder .
To lag glasur vil placeret på toppen af basen frakke , med den første glasur lag ved hjælp af de lysere af de to maling nuancer købt til ruder .
for at blande din glasur tilføje en lille mængde maling til den klare glasur . Begynd med omkring en spiseske og øge derfra , indtil du har den ønskede farve til din glasur .
Ruder er det sidste trin i processen . Når du er færdig med glasur vores eneste job er at læne sig tilbage og beundre dit arbejde .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male dine vægge med texutred maling
 • hvordan man redo en støbejern badekar
 • hvordan man kan rense en pejs arne
 • land tema gardin Tieback ideer
 • hvordan man kan dekorere med majs stilke
 • hvordan man kan skære vindue trimme hjælp af en geringssav
 • lille værelse udsmykning tips
 • hvordan du installerer brugt tæppe
 • instruktioner til at installere en Tiffany foyer lys
 • hvordan man gør instant familieværelse sæsonbestemte gøre overs
 •