fordelene ved træpersienner

fordelene ved træpersiennerTræpersienner er en smuk tilføjelse til ethvert hjem , Condo , by hjem eller lejlighed . De er en alsidig vindue behandling og dine valg er kun begrænset af de begrænsninger af din farvesammensætning og dekorative stil . Wood blinds er nemme at finde på hjem forbedring butikker , som Home Depot og Lowe 's , og disse butikker også tilbyder et omfattende lønkontrakter blinde program , der vil give dig mulighed for at tilpasse træpersienner netop til din smag og stil . Mange vindue behandling virksomheder udbyder træ blinds i mange farver og træsorter . Fordelene ved træpersienner er mange

Vedligeholdelse

Træpersienner er relativt lav vedligeholdelse . De skal rengøres regelmæssigt, ligesom alle blinds , men de rene lettere end faux træ blinds . Og før du renser dem , har de en tendens til at skjule snavs mere effektivt , fordi de typisk er farvet med mørkere farver . De er også tilgængelige i en hvid malet finish selv , og disse vil vise snavs let . Fordi de er færdige med en klar træ sealer , snavs og støv ikke bliver fanget i porerne , som de gør i imiteret træ blinds . Træpersienner er nemt rengøres med en fugtig eller svamp .

Selection

Der er mange træarter , der er fremstillet i blinds . Disse omfatter bas træ , eg , ahorn , kastanje , valnød , fyr , pecan og mahogni . Når du er færdig , hver enkelt af de træarter tager på en karakteristisk farve, kvalitet og flair . Kornet mønstre er meget forskellige, og suge pletten farver i varierende grad . Hver tremme på hver blind vil vise sine unikke egenskaber , hvilket betyder , at ikke to træpersienner nogensinde vil være den samme . I forbindelse med kundetilpasning træpersienner til dit hjem , forvisset om, at ingen nogensinde vil have en lignende udseende blind . Dine blinds vil være en af en slags .

Holdbarhed

Træpersienner vare længere end deres faux tilsvarende . Det er uklogt , dog at installere træpersienner i rum med en høj grad af fugtighed variation , ligesom badeværelser og køkkener . Træpersienner vil absorbere fugt fra luften og vil derfor bøje , kæde og twist , som vil ødelægge de blinde . Bortset fra fugt problemer , bør din blinde sidste mange år fremover .

kvaliteten af materialer

Simply put, træpersienner vare lang tid, fordi de er af træ . Antikke møbler af træ overlevet længe nok til at kvalificere som antikke , fordi det var bygget af massivt træ . Træpersienner vil formentlig ikke sidste 100 år , men lamellerne vil . Og fordi trælameller er et naturligt produkt , de er mere robuste end faux træ blinds . Dette er dokumenteret af antallet af stigerne bruges til at lave en imiteret træ blind i forhold til antallet af strengen stiger forpligtet til at foretage en ægte træ blind . Konfigurationen af den strenge , der giver et sæt af persienner deres form og funktionalitet er formet som en rebstige . Den blinde luftspjældet hviler på en stige " rung ", og som den blinde lameller åbnes og lukkes , disse " trin " guide lamellerne . Faux træ blinds kræver mere stiger end træpersienner .

Light

Træpersienner blokere mere lys end faux træ blinds . Med sollys kommer varmen , og hvis du installerer træpersienner , vil træet absorbere og reflekterer meget af solens varme og ultraviolette stråler . Det er rigtigt : træpersienner pakke en lille R-værdi ( modstanden mod varmestrøm , enten i eller uden for hjemmet ; normalt er forbundet med isolering ) med dem , som vil variere fra producent til producent. Træpersienner vil heller ikke mulighed for baggrundsbelysning eller silhouetting fordi de også vil holde lyset inde i dit hus , så de uden for dit hjem kan nu se i , når solen går ned .

Anden Artikel

 • hvordan vi kan forebygge værelse maleri problemer
 • hvordan man kan skære glas til billedrammer
 • hvordan de skal dække et hul , når hængende vindue nuancer
 • hvordan man kan afslutte antik sort frysere
 • hvordan man vælger stue farver i sort og hvid
 • hvordan man kan male et badeværelse vægmaleri
 • hvordan man kan koordinere køkkenborde med farver
 • hvordan man bruger en trække teknik til at male dine vægge
 • hvordan du installerer hus tapet
 • ideer om land bar dekoration
 •