forskellige designs af huse

forskellige designs af huseHuse kommer i mange forskellige stilarter . Bolig design kan variere meget fra stat til stat . Nogle huse består af en enkelt historie . Andre kan have to eller flere niveauer . En bolig stil kan være baseret på et design , der er hundrede af år gamle , eller en , der kun blevet populær i det sidste halve århundrede . Uanset hvad du foretrækker , kan du finde det rigtige hus design , der passer til din egen personlige smag

Ranches

En ranch hjemme består typisk af en enkelt historie . Mange ranch huse har en stue i den forreste del af huset efterfulgt af en spisestue og køkken . Meget ofte værelser er placeret på bagsiden af det hjem, hvor det er mest stille . Ranch huse kan have endvidere plads i form af en færdig kælder . Der kan også være en walk- up kvist , der kan bruges til opbevaring . En ranch hus kan også have en indre lukket gård designet til at fungere som en privat have .

kolonistil

Colonial hjem typisk består af to etager med en indvendig trappe . Trappen kan være i centrum i hjemmet , hvilket gør det et center hal kolonial . Hvis trappen er på den ene side af hjemmet , er det nævnt som en side hal kolonial . En koloniale hjem kan også have en færdig kælder og færdigt loft . Mange koloniale hjem har en stue , spisestue og alrum på første sal . Værelserne er normalt findes på anden sal . Taget af en kolonial hjem er som regel skrå for at undgå udfældning skader .

Cape torsk

Cape Cod boliger er huse , der består , der består af en-og-en-halv historier . Den første historie har typisk standard vægge . Den anden historie har normalt ekstra plads med skrå vægge til at danne en toppede tag linje . Første sal i en typisk Cape Cod huset har en stue , spisestue og køkken . Den anden sal typisk har to eller tre soveværelser . Der kan også være en færdig kælder så godt.

Bungalows

En bungalow er stil af huset , der normalt består af en enkelt historie toppet med brede tag . Mens mange bungalow huse er kompakte , de ofte har interiør dekorative detaljer såsom indbygget reoler og uddybe trappe lister . En bungalow hus kan have en kvist , der giver mulighed for ekstra opbevaringsplads behov .

victorianske huse

En viktoriansk hus er som regel en multi-forretnings bolig ofte med toppede tag og brede interiør mellemrum . Mange victorianske hjem er verandaerne indrammet af detaljeret træværk kaldet pebernødder . Første sal i en viktoriansk hus typisk har et køkken , stue eller stue , spisestue og kontor eller bibliotek . Værelserne er normalt findes på anden og tredje etage . En viktoriansk stil hus typisk har en færdig kælder og kan have en færdig kvist som godt.

Anden Artikel

 • hvordan man vælger den bedste stuen maling farve til boligindretning
 • hvordan du fjerner en permanent monteret billedramme fra væggen
 • detaljerede instruktioner til montering af en flydende hjørnehylde
 • hvordan man kan dekorere en stue med katedral lofter
 • hvordan man kan re - overflade dine køkkenskabe
 • hvordan man kan designe en simpel fransk køkken
 • naturlige bambus gulve & hunde
 • hvordan du installerer loft gardiner
 • hvordan man kan lægge keramiske fliser på træ
 • hvordan du fjerner epoxy gulvbelægninger
 •