grøn marmor effekt maleteknikker

grøn marmor effekt maleteknikkerEn marmorering effekt på dine vægge , bordplader eller sofabord altid ser classy . Skabe den marmorering retning dig med et par maleteknikker med to eller tre forskellige farve maling . Tjek nogle ægte marmor blokke eller fotos af marmor at se, hvordan naturen har det før de beslutter den farve , du vil bruge i din marmor maleteknik

marmorering Teknik for Walls

marmorering indebærer at anvende en eller to farver over en anden , men at give det indtryk, at der kun er én farve . Forbedre marmor look ved hjælp af en akryl maling i sort eller en mørk grøn til den mørke årer set i marmor , og efter det med en mørkere-tonet glasur til en skinnende topcoat , ifølge howtofauxfinish. com .

Anvend en undervognsbehandling i en lys farve som æggeskal . Brug en uigennemsigtig glasur ved at blande tre dele oliebaseret scumble , som er gennemsigtig glasur blandet med flere forskellige farver eller nuancer , fem dele af hvid æggeskal maling og to dele terpentin . Bland malingen med glasur og tilsæt ånd , der skaber en cremet konsistens .

Påfør lag af farvet glasur , trækker vener og mottling på basefarve . Arbejde med gradvise variationer af grønne farver og tone af baggrundsfarven . Dab en kunstners oliemaling , såsom æggeskal maling , på væggen og bruge en naturlig svamp eller pensler at variere intensiteten af de farver .

At give en illusion af den naturlige glans af marmor , skal du bruge en gennemsigtig glasur med blot et strejf af lys grøn tone og tilføje ekstra lag glasur på patches til en naturlig effekt . Efter anvendelse af klare blanke lak på væggene , og afslutte ved at anvende et lag satin lak for at tilføje dybde og glans .

anden marmorering Teknik

Start din marmorering med en hvid højglans eller semi-gloss frakke som base , og lad det tørre i 24 timer. Roll to forskellige farver af grønt i et kludetæppe måde . Overlap nogle områder . Det er bedst at bruge farver ses i naturlig grøn marmor .

ujævnhederne eller DAB farven i nogle områder og bruge en stor malerens pensel for at trække venerne til at gøre dem lidt tykkere . Brug af kant og side af kunsten pensel , uafgjort i små vener eller brug en fjer og dyp det i terpentin og børste over den del af væggen, hvor du ønsker dit årer .

marmorering Tæller eller tabel Toppe

Hvis du har et sofabord eller anden tabel til omlakering , marmorering teknikker giver en elegant finish .

Køb tre grønne akryl maling i lys , medium og mørke grønne farver . Hæld maling på en plastik tallerken eller en palle . Brug et hav svamp og dyppe svampen i alle tre farver . Ising og smøre malingen hen over overfladen .

Tilføj venerne i faux marmor ved at dyppe en detalje kunstnerens pensel i en fortyndet hvid eller meget lys farve maling og tilføje fine linjer til blodårer , der går ud på sider af bordet så godt. Svamp på nogle lysere farve for at tilføje dybde og for at blødgøre farver . Afslut med at anvende en højglans polyurethan eller lys lak .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en kaskade Valance
 • hvordan man lakering metalplader
 • hvordan man kan vælge en maling farve til en drenge soveværelse
 • kælder boligareal maleri ideer
 • hvordan du installerer en ekstern lys på vinyl sidespor
 • hvordan man finder en lampeskærm
 • Hvordan kan jeg hænge & trim prepasted tapet ?
 • hvordan man kan fjerne maling fra polystyren
 • ideer og muligheder for loft isolering
 • gør det selv stof behandling for en bue vindue , der dækker
 •