hjælp matchende interiør farvekoordinater

hjælp matchende interiør farvekoordinaterFarve underholder øjet , giver visuel retning og information og binder et værelse eller en række af værelser sammen . Koordinere og matchende farver hele et hjem er en opgave for en indretningsarkitekt eller dekoratør . Dekoratører og designere begynde koordineringen ved at beslutte, hvordan en palet vil udvikle sig . De ankommer til et referencepunkt til at matche og sammenligne mulige farvevalg ved hjælp af et bestemt sæt af faste stoffer , identificere eksisterende finish farver , eller ved hjælp af præ-koordinerede produktlinjer , der tager gætteri ud af den koordinerende proces .

Match Tørstof

Begynd med flere soild farver eller vælge flere solide farver fra mønstrede tekstiler og matche dem ved hjælp af maling prøver . og solid stoffer . Selv om et mønster kan være en inspiration stykke og et samlingspunkt for en indre, mønsteret er faktisk en gruppe af faste farver . Disse er de farver , der anvendes til at danne en farvepalet . Overvej variationer i farve til hvert værelse og samtidig bevare den oprindelige farve paletten . For eksempel kan en rød accent ændre tonen fra rum til rum-tænk kirsebær , pink og en dyb blodrød-mens der stadig matche og koordinering med den overordnede palet .

Arbejde med Dominerende Finish

Identificer dominerende interiør farver hjem . Kig på gulvet , kabinet , køkkenbordet og væg farve . Indsamle prøver af hver finish ved at anmode dem fra den detailhandler, der solgte dig elementet . Match slutter med at male chips , hvis forhandlere og sælgere ikke gør eller ikke kan give prøver . Brug disse farver til at begynde den indvendige farve koordinerende proces .

finish er dominerende , når de anvendes i store vidder . De er som regel valgt tidligt i designprocessen , og er færdig at indhylle i et rum, skaber en kokon for de andre farver og teksturer til at opholde sig . Carry de prøver , når du handler for stoffer , møbler og maling og bruge dem til at koordinere og matche interiør farver . Se disse finish , sammen med andre farvevalg , i det rum, de vil blive brugt i og på forskellige tidspunkter af dagen ( belysning ændringer i et værelse i løbet af en dag forårsager farver til at skifte også) at koordinere farverne helt .

Brug Koordinerede Samlinger

Brug koordineret samlinger og fjerne behovet for at bekymre sig om farvetilpasning . Producenter af maling , vægbeklædning , tekstiler og andre overfladematerialer ofte på tværs af koordinerer produkter inden for deres egne samlinger og med hinanden for at give forbrugeren en let alternativ til at skabe en indre farvepalet . Farverne er ofte baseret på en fælles sæson palet , der giver mulighed for perfekt kampe mellem stof og maling . Møbelproducenter anvender en række af stof og tekstil linjer for at udfylde deres polstring behov og vil give grupper af stoffer , der koordinerer nemt med møbler finish . Spørg salgsrepræsentanter for at koordinere samlinger , når man besøger showrooms . Anmode om en kort eller brochure viser finish til rådighed for alle produkter af interesse .

Anden Artikel

 • hvordan du udskifter afløbsrør i badeværelset vask
 • hvordan du opretter en fransk land spisestue
 • hvordan man kan male dine vægge med en punktering og rulle fidgeting effekt
 • hvordan man kan dekorere med mælkejunger
 • nye hjem interiør dør trim ideer
 • hvordan man kan designe tilpassede kolonner
 • over vasken belysning ideer
 • hvordan man kan male en stor stue
 • hvordan man kan lægge vinyl planke over eksisterende gulve
 • hvordan man laver en konvolut ud af 8,5- ved -11 - tommers papir
 •