hjemmelavet soltag til en piges dobbeltseng

hjemmelavet soltag til en piges dobbeltsengOprette en hjemmelavet sengehimmel for en piges seng ved hjælp af simple materialer, der kan findes i hjemmet eller købes hos din lokale discount eller håndværk butik . Skab din egen udhæng for at tilføje en særlig kontakt til en pige dobbeltseng , der vil øge indretning i soveværelset . Hjemmelavet baldakiner er et billigt alternativ til specielle baldakin stil senge eller opbevares købt baldakiner at koordinere med strøelse ensembler

Hang Canopy Understøtter

En simpel metode til at skabe en baldakin til din piges tvilling seng er at hænge støtter for baldakinen fra loftet direkte over hvor sengen er placeret . Køb et par tynde runde caf¨¦ stænger anvendes til at hænge gardiner , der går mindst 40 inches . Køb dekorative kæde eller støtte wire , der koordinerer med stænger skal bruges til at suspendere stænger fra loftet . Mål og mark¨¦r positionen for stænger til ophængning i spidsen for de to seng og på det midterste område af sengen . Indsætte ankre op i loftet og hænge stænger med dekorative kæde eller støtte wire stærk nok til at holde vægten af stænger og baldakinen materiale .

Hvis du vil oprette en baldakin , der ombrydes omkring sengen , køb til sæt af caf # XE9 ; stænger , der passer dimensionerne af de to size seng og hænge fra loftet i et mønster , der skitserer sengen position .

Opret Canopy

Opret din baldakin ved hjælp af en række forskellige materialer , der koordinerer med udformningen af din piges soveværelse . Baldakiner kan være så simpelt som en ren og skær gardin eller kan gøres for vane at matche farver eller mønstre , der anvendes i andre designelementer af soveværelset . Længden af materialer , der anvendes til baldakinen kan variere afhængigt af mængden af flow du ønsker at skabe med baldakin . Mener, at standarden længden af en tvilling seng er 79 inches og tage hensyn til dette højden fra loft til gulv ved fastsættelsen af længden af de materialer, du vil bruge til baldakin .

Hvis du vil oprette en baldakin , der forhæng over sengen indsætte stangen i spidsen for de to sengen i lommen slutningen af en ren og skær gardin eller opret en lomme af materiale købt i en håndværk butik ved hjælp af en symaskine eller ved håndsyning . Hæng stangen på støtte kæde eller wire og spredning i slutningen af baldakinen materiale jævnt over stangen . Drapere det resterende materiale over stangen suspenderet i midten af sengen og justere alt efter hvordan du ønsker, at baldakinen til at se visuelt .

Hvis du vil oprette en baldakin , der ombrydes omkring sengen , indsætte stænger i lommer af det materiale, der anvendes , og samles på hjørnerne af sengen . Hæft med dekorative bånd eller supplerende materiale til en prikken over i'et til dit canopy .

Overvej at bruge andre materialer , når du opretter baldakin til din piges seng som dele af ren og skær bånd eller beaded gardiner . Disse sjove elementer kan tilføje en helt ny drejning til en standard baldakin .

Anden Artikel

 • den korrekte måde at bruge en oplader plade
 • hvordan man kan dekorere med brun og grøn farve ordninger
 • pejs omgiver design ideer
 • ideer til udsmykning en kælder som en biograf
 • hvordan man kan overlappe trække gardiner
 • hvordan du får vist en orientalsk fan
 • hvordan man kan hænge stof på væggen
 • hvordan du installerer udvendige flise på en veranda
 • hvordan man kan prime & male magnesium metal
 • udsmykning ideer til et gammelt hus
 •