hvor skal et håndklæde rack placeres i et badeværelse

hvor skal et håndklæde rack placeres i et badeværelsePlacering af håndklæde rack , eller reoler , i badeværelset kan være vigtigt af mange grunde . En malplacerede håndklædeholder for tæt på bruseren kunne være en fare for mennesker ud af bruseren , men hvis det håndklædeholder er for langt væk så en ulykke kan ske for en person at nå til et håndklæde til at få vand og sæbe ud af deres øjne . Det er nyttigt at have en strategi for installation dit håndklæde racks , før du begynder enhver remodeling projekt

Hvor mange installeres ?

Antallet af håndklæde stativer , som du skal installere , afhænger udelukkende af størrelsen på dit badeværelse . Du ønsker ikke mennesker, der bruger badeværelset vasken at skulle nå ud over våben længde for at få et håndklæde som kan være en fare . Et håndklæde rack nær bruseren er tilstrækkelig til badeværelser , hvor alt kan være inden for rækkevidde , men for ethvert badeværelse , der er for stort til en sikker rækkevidde bør der være en håndklædeholder af bruseren og badeværelset vasken .

korrekt placering

Ifølge Hammerzone. com en god højde til at placere et brusebad håndklæde rack er 4 meter fra gulvet . Placering under bruseren håndklædeholder 18 inches fra bruseniche indgangen bør gøre en sikker gangbro . For at give en følelse af sammenhæng et badeværelse vask håndklædeholder bør også installeres 4 meter fra gulvet . Prøv og placer badeværelset vasken håndklædeholder så tæt på vasken som muligt for at give mulighed for hurtig adgang efter barbering eller hvad vasken bliver brugt til .

installation tips

Hvis du kan bruge en væg stud at installere en side af håndklædeholder så , der ville gøre din installation nemmere , men du behøver ikke træ pigge til at sikre dit håndklæde rack er installeret korrekt . Thisoldhouse. com tyder på, at en gennemsnitlig håndklædeholder skal kunne modstå 40 pounds af at trække pres for at tillade folk at trække våde håndklæder ud af rack . Den bedste måde at sikre dit håndklæde rack i gips er metal gipsvæg ankre , der vil holde dit håndklæde rack på plads i mange år fremover . Hvis du har en større familie så lotsofkids. com foreslår at bruge håndklæde stativer med kroge i stedet for en enkelt bar til at tillade folk at holde deres håndklæder adskilt.

Anden Artikel

 • instruktioner til syning puder
 • hvordan man kan dekorere med majs stilke
 • hvordan man kan gøre quiltet puder
 • udsmykning idéer til søen sommerhuse
 • køkken gardin ideer til skydedøre
 • kælder boligareal maleri ideer
 • hvordan man kan male og bejdse mursten pejse
 • hvordan man kan bygge udendørs bord og lægte skodder for dine vinduer
 • hvordan man varme op et værelse
 • hvordan du installerer et skab spejl
 •