hvordan du installerer vinyl trægulve

hvordan du installerer vinyl trægulveVinyl trægulve ( også kaldet vinyl planker ) skaber fremkomsten af en hårdttræ gulv for meget færre penge . Plankerne er nemme at installere ( især selvklæbende type) og kan anvendes i områder , hvor fugt ville skade en hårdttræ ordet . Vinyl plankegulve , der kræver særskilte lim er som regel mere holdbare og kan være et bedre valg , hvis du installerer det i et befærdet område . Du kan lægge vinyl træplanker ned over det eksisterende gulv overfladen eller bånd eksisterende vinyl . Begge veje , det vigtigste er at starte med en glat , ren overflade .

Du skal bruge:
Vinyl trægulve
. Floor lappe sammensatte .
Wood kit .
Forsegling primer .
Lim ( hvis nødvendigt) .
Sandpapir .
Hammer .
Skruetrækker .
Brækjern .
T-kvadrat .
Efterbehandling negle .
Kridtstreg .
Målebånd .
Vinyl fliseskærer eller kniv .
Spartel .
Lille hak murske .
Bundvalsen .


1 .
Mål rummet til at bestemme , hvor meget gulv du skal bruge. Brug et målebånd til at finde længde og bredde af rummet og formere resultaterne til at finde pladsen optagelser . Gør det samme for alle toiletter eller kroge , der skal dækkes . Tilføj disse til det område i hovedrummet . Tilføj 10 procent af de samlede for at give mulighed for trimning . Dette er mængden af gulvbelægning , du skal købe .
2 .
Fjern sokler og tærskler . Hvis tærsklerne er fastgjort med skruer , skal du blot fjerne skruerne . For tærskler naglet på plads ved at skubbe en brækjern under kanten af tærsklen i den ene ende og løft forsigtigt . Arbejd din vej langs grænsen en tomme eller to ad gangen med brækjern , indtil det er gratis . For fodlister , skal du skubbe brækjern bag et afsnit i den ene ende , indtil det rører gulvet, og træk udad forsigtigt . Igen , arbejd dig langs længden af Baseboard til ende. Lav en note af placeringen af hvert stykke , så du kan udskifte dem i samme rækkefølge .
3 .
Udfyld alle revner eller fordybninger med gulv lappe sammensatte , gør det muligt at hærde , og derefter bruge sandpapir til at udjævne stedet . Også bruge sandpapir til at fjerne alle bump , så du som har glat overflade som muligt . Fej op nogen snavs og satte en frakke af gulv forsegling primer . Når primeren tørrer , feje og moppe området .
4 .
Square ud i rummet ved at fastsætte en retssag linje i vinyl planker langs væggen , som er i hovedsagen sigtelinje ( den som du ser på de fleste ) . Sørg for, plankerne er parallelle til væggen med en T-kvadrat . Markér linjen ved hjælp af en kridtstreg eller filt-spids markør .
5 .
Træk opbakning fra den første planke , hvis du bruger selvklæbende gulvbelægning . Start i et hjørne af foring planken op med din markør linje . Denne første planke er afgørende , fordi alt det andet vigtige slukket den . Når du har placeret korrekt planken , tryk ned, indtil den overholder fast til gulvet . Arbejde langs din markør linje, indtil du har fuldført første række af vinyl træplanker .
6 .
Brug en lille hak murske holdes på en 45- graders vinkel til at sprede klæbestof , hvis du bruger vinyl træplanker , der ikke er selvklæbende . Cover nok gulvplads til et eller to brædder ad gangen . Klæbemidler ofte forskel på, hvordan de bruges , så følg producentens anvisninger . Når du har limen ned , placere planker som i trin 5 .
7 .
Skær en planke i midten, ved hjælp af et T-kvadrat til at sikre, at du skære på en 90- graders vinkel . Brug en brik til at starte den næste linje af planker , og derefter bruge hele planker at færdiggøre anden række . Suppleant komplet og halvdelen planker til starten af hver resterende række for at skabe en realistisk udseende træ udseende . Du vil have huller i enderne af hver række af planker . Måle hvert hul og skære en længde på planke til at passe .
8 .
Undersøg gulve til forskellene mellem planker . Udfyld disse sprækker med træ kit og en spartel . Slutte op ved hjælp af en bundvalsen at sikre, at plankerne er fast bundet og tvinge enhver luft fanget under plankerne . Start fra midten af rummet og arbejde ud til væggene . Søm eller skrue tærskler tilbage på plads . For fodlister , start i det ene hjørne og vende tilbage hvert stykke til sin oprindelige placering , ved hjælp af efterbehandling søm til at fastgøre den ned . Som en option , kan du bruge en sømpistol i stedet for en hammer til at synke sømmene under overfladen af træet . Brug en spartel til at udfylde eventuelle huller med træ kit .

Anden Artikel

 • hvordan man kan skjule korn på eg kabinetter
 • hvordan man vælger en lampeskærm
 • hvordan man organiserer en børn legerum eller legetøj skab
 • hvordan man kan dukke op igen en bordplade med tynde granit
 • epoxy maling fiasko
 • funky køkkenskab ideer
 • hvordan man varme op et værelse
 • simpelthen primitive udsmykning id¦er
 • hvordan du installerer trådløse vindue nuancer
 • hjem shows i Las Vegas
 •