hvordan man designer blomster med en blomsterhandler

hvordan man designer blomster med en blomsterhandlerDesigne blomsterarrangementer med en blomsterhandler er udfordrende , hvis du ikke har nogen forudgående kendskab til blomst eller de involverede omkostninger , fordi forskellige blomster have en forskellige effekter i blomstret design og forskellige priser . For eksempel kan en nellike købt hos en blomsterhandler kun koster en dollar , men en enkelt Protea blomst kan koste $ 15 eller derover . Disse forskellige faktorer kan gøre at designe blomster med en blomsterhandler frustrerende og dyrt , især hvis du forsøger at visualisere og relatere en ønsket design til en blomsterhandler over telefonen . . Efter et par enkle regler vil hjælpe dig med at designe blomster med en blomsterhandler og spare tid og penge
1 .
Kontakt en blomsterhandler via telefon eller ved at gå ind i en blomsterhandler butik . Fordi du forsøger at bruge lidt tid med blomsterhandler for at få en konkret idé tværs , så spørg blomsterhandleren , hvis han har tid til at tale eller bede om en aftale .
2 .
Fortæl blomsterhandleren , hvad anledningen er , som du køber blomster . Er det en baby shower , en begravelse , et bryllup eller en simpel pick -me -up ? Hvis det farveskema er vigtig , så prøv at have et stykke stof , et objekt med den ønskede farve , en vase eller et billede af noget med den ønskede farve.
3 .
Fortæl blomsterhandler det beløb, du skal bruge , idet der tages hensyn til, at du bruger lidt tid med blomsterhandleren , og at du har en specifik anmodning . Du skal være parat til at kompensere blomsterhandleren for den ekstra tid , du bruger sammen med hende .
4 .
Angiv den type design, du gerne vil , såsom en formel design med blomster jævnt fordelt inden for design, en have-stil design , der ser vildt og friske plukket , eller noget i mellem . Må ikke gå igennem en lang liste af blomster du kan lide , blot fortælle blomsterhandleren navne eller typer af blomster eller farver du ikke kan lide . Det er formentlig en langt kortere liste og vil tage kortere tid.
5 .
stat klart den tidsramme , du ønsker levering og hvis der er nogen betingelser , som ville forsinke eller hindre leveringen . Hvis du bestiller blomsterne til dig selv, være der ved leveringen , så hvis eventuelle tilpasninger der skal foretages , kan blomsterhandleren afhjælpe situationen. Blomsterhandleren ønsker at du skal have en positiv købsoplevelse .

gode råd og advarsler


 • Spørg venner eller familie til at anbefale en blomsterhandler , som er nem at arbejde med .
 • Når du har givet blomsterhandleren de grundlæggende ideer i farve , tema , budget og lejlighed , så lad blomsterhandleren opbygge design baseret på Deres anmodning . Hvis du også blive involveret i processen uden nogen faglig ekspertise , er chancerne er gode, at du ikke vil være tilfreds med det endelige resultat som blomsterhandleren bliver mere og mere frustrerede over dine instruktioner . Blomsterhandleren bygger design baseret på uklare instrukser fra kunder hele tiden , så du skal ikke bekymre dig for meget , så længe du har været så specifik som du overhovedet kan med dit design ønske.
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med en antik fransk tema
 • hvordan man kan gøre polstring sæder
 • hvordan man kan justere spredebillede for en HVLP maling pistol
 • smykker organisation ideer til vægge
 • hvordan man stuk en mursten pejs
 • hvordan man kan genoprette gamle bølget glas ruder
 • hvordan man kan dekorere et stort soveværelse væggen over en kommode
 • ideer til udsmykning og belysning en hal til en fest
 • hvordan man kan male tapet med kilz
 • hvordan man etch vinduer for privatlivets fred
 •