hvordan man designer enkle møbler

hvordan man designer enkle møblerDer er masser af materialer med til at designe og lave enkle møbler i dag . Nogle af de nyere produkter simpelthen tigge , der skal anvendes for tabeller , desktops eller bordplader , mens andre foretager tilføjer ben en cinch . Med hensyn til stole , er den gode gamle standby ( siden 1930'erne ) lamineret krydsfiner , kunne stiv og ubøjelig , eller bukning og bliver fleksible og samtidig forblev stabile i en bøjet stilling .
Charles Eames og Alvar Aalto var pioner designere med krydsfiner , skabe enkle , billige og meget nyttig møbler med den . Du også kan blive en designer , oprette din egne møbler ikke blot med træ , men med krydsfiner , moderne plast , nem at bruge metal skruer og presswood produkter

Du skal bruge: .
Træ
Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .


1 .
Brug enkle former . Hvis du bruger lang boards for bordplader , bordplader og desktops , er det let at vælge at gøre toppe rektangulært . Men hvis du er på udkig efter noget lidt ud over det sædvanlige , skal du vælge en anden figur . Hvis du kan lide cirkler , vælger at lave en cirkulær bordet; gøre rundet ryggen på din stole . Hjerter , oblongs , trekanter , ovaler , nyre former og firkanter er alle figurer, du kan bruge til at designe dine møbler . Hvis du vælger en figur , skal du bruge denne form konsekvent med kun lidt ændringer , for din individuelle stil .
2 .
Design hvert møbel med mængden af plads i rummet som din vejledning for størrelsen . Store værelser efterspørger større mellemstore møbler ; mindre rum har brug for mindre stykker
3
bruge menneskefostre andel i dit design . . Dine møbler skal passe den menneskelige anatomi , fordi mennesker vil sidde i stolene , liggende på bunden eller hælder over bordene , og skriveborde , at du er ved at designe . Hvis det møbel er for høj , for smal , for lavt eller for lille til at bruge , vil det blive ubehageligt .
4 .
Byg dine møbler ved hjælp af kvalitetsmaterialer . Nye produkter , såsom Kee Klamps , der er tilgængelige for møbler samlinger . Baltic Birch krydsfiner kan anvendes til skønhed og høj kvalitet presset træ såsom halvhårde fiberplader ( MDF ) kan bruges til bordplader , med kanterne afrundet til en kurve for både sikkerhed og skønhed .
5 .
Brug fungere som din guide , når du designe møbel . For eksempel er en seng til sove i , så skal muliggøre en god madras , men det kunne også rumme et sted at sætte objekter, der ledsager sengen og måske opbevaring under sengen for at gøre det multifunktionelle . Andre møbler bliver multifunktionelle , hvis du designer dem til at gøre mere end én ting .
6 .
Beslut dig for en farve og finish til dine designet møbel . Farve og finish vil skabe en atmosfære for den person , der ser og bruger møblerne . En farvestrålende møbel vil gøre en forskel . Glat finish og blød polstring vil tilføje komfort , hvis det er det du ønsker . Men teksturerede og ru materialer kan være mere behagelig for øjet og tilføje til det overordnede design .

gode råd og advarsler


 • Regelmæssig krydsfiner kan bruges til at designe og lave møbler , men det kan have ru steder, som er vanskelige at glatte ned . Bruge en bedre kvalitet af træ eller baltisk birk krydsfiner til at bygge dit design .
 • Anden Artikel

 • hvordan man forbereder ydersiden af huset til maling
 • typer af metal udendørs belysning
 • kontor closet ideer
 • væg vase ideer
 • historie tæppe gøre
 • hvordan du fjerner olie maling fra huden
 • hvordan man kan male to farver på en væg uden en stol skinne
 • hvordan man kan forskyde trægulv planker
 • hvordan man kan gerings udvendige hjørne støbning
 • hvordan man antik en jernseng
 •