hvordan man etablerer et funktionelt køkken

hvordan man etablerer et funktionelt køkkenHar en funktionel køkken er nemmere end du kan forestille , hvis du følger nogle få enkle og logiske skridt . Du har brug for mad lagerplads , madlavning plads , steder til din retter og bordplads . Det betyder ikke noget, hvis dit køkken er kæmpe eller lille , det trin er de samme

Du skal bruge: .
Klar plastkasser
. Drawer delere.

Køkken effektivitet i fire nemme trin !


1 .
Mad lagring vil tage omkring halvdelen af plads i dit køkken . Har køleskabet , i spisekammeret , og brød, frugt , grøntsager og countertop fødevarer i en sektion eller på den ene side af køkkenet . Det lagersystem du udvikler vil gøre madlavning nemmere . Hertil kommer , at når du kan se, hvad du har , du ved, hvad du ellers har brug for at købe .
Store emner, du har brug for hver dag på den mest tilgængelige hylder i skabene og i køleskabet . Prøv at holde lignende i samme område . For eksempel , holde alle suppe på en hylde , eller alle de korn , kiks og tør blander på ét sted . Har en særlig plads til drikkevarer og en speciel plads til snacks .
Frugt og grøntsager ser godt ud på bordet , og som også holder dem fra at tage op bordplads . Hold dit brød i en skuffe eller i en dekorativ kurv .
klar plast " sko " kasser med låg er perfekte til opbevaring af krydderier og færdigpakkede smag poser . Disse bokse stak i overskabe , så du kan se, hvad der er i dem .
2 .
lave mad kræver arbejde områder nær vasken og på komfur eller mikroovn . Hold knive , skærebrætter , svampe , håndklæder og sæbe handy , men ikke på den måde . Hvis du har en delt vask , skal du bruge den ene side til rengøring og skæring frugter og grøntsager , og sæt din renovationsafgifter på denne side. Spare bordplads ved at sætte mikrobølgeovnen på en hylde under skabet. Da tilberedning af fødevarer , skal holdes sanitære , kan det være nyttigt at opbevare rengøringsmateriel under vasken .
3 .
Store fade , glas , kopper og skåle i overskabe . Tungere genstande som gryder og pander , servering og røreskåle , og små apparater såsom langsom komfur eller foodprocessor kan gå i den nederste kabinetter . Læg altid tunge genstande i den nederste kabinetter . Brug skuffer med skillerum for sølvtøj og en skuffe i nærheden af brændeovnen for spatler og blanding skeer . Har en skuffe til håndklæder og forklæder , en anden til servering stykker , og en til plast og papir poser .
4 .
Bordplader kan rod magneter ! Overvej en under-kabinet brødrister , kaffemaskine og dåseåbner . Holde køkkenet sanitære er kritisk , men holder det ryddeligt vil gøre alting lettere . Rengøring spild er enkel , når der ikke er noget i vejen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan konvertere forsænket belysning til vedhæng belysning
 • den bedste måde at fjerne indlejret snavs fra autolak
 • airless maling sprøjte fakta
 • hvordan man kan male & wainscot et værelse
 • andre anvendelser for massive indvendige døre
 • om dekorative ruder
 • hvad er de behandlinger af loftet vinduer ?
 • hvordan man kan hænge billeder i et køkken
 • design ideer til en kælder hobbyrummet
 • hvordan du installerer hus tapet
 •