hvordan man kan bruge billeder som baggrundsbillede kunst

hvordan man kan bruge billeder som baggrundsbillede kunstFoto kunst vægmalerier er en unik alternativ til traditionelle tapet og tilbyde en særlig mulighed for at personliggøre en plads i en stor måde . I årevis har kunstfotografer eksperimenteret med at skabe store panorama foto tapet kalkmalerier flikket sammen fra de enkelte fotografier . Det er spændende at se, hvordan disse foto kalkmalerier omdanne indvendige rum, hvor de er monteret . Det samme teknik er den perfekte proces for at skabe en stort foto tapet vægmaleri i et hjem decor , der skal puste nyt liv .

Du skal bruge:
Notebook
. Blyant .
Digitalkamera , 3 megapixel eller højere foretrækkes.
Printer eller kopimaskine .
Tapetklister .
2 1 /2 gal plastikspand .
4- tommer pensel .
Klar akryl fugemasse .
Målebånd .
3- fod metal lineal .

Sådan oprettes en Panorama Foto Wallpaper Mural


1 .
Planlæg hvilke rum vægmaleriet vil blive installeret i , herunder den størrelse, den vil være , og hvad den fotografiske tapet tema vil være. Brug den bærbare til at skrive ideer og skitser . Husk på netop dette projekt er for en panoramisk vægmaleri , så den endelige tapet vægmaleriet vil ligne et landskab af nogle typer . For eksempel for en stue ville en personlig foto vægmaleri af en favorit nord skov familiecampingplads tilføje udendørs charme til interiøret. Eller ville for en datters værelse , en panoramisk vægmaleri af det indre af hendes dans klasse atelier inspirere hende .
2 .
Skyd billeder til vægmaleri . At gøre dette , skal du gå til placeringen af landskabet , der vil blive emnet for vægmaleri. Stå i stedet , som har den ønskede visning . Må ikke bekymre dig om at have et stativ eller blive helt nøjagtig. Dette er en " kunstnerisk "proces . Det betyder, det er gjort frit , uden at bekymre dig om at få alting perfekt .
3 .
Ret kameraet mod himlen området begyndelsen længst øverste venstre , lige over horisonten linje , og tage et skud stående meget stille . Flyt ikke kameraet op eller ned .
4 .
Pan kameraet til højre , lidt overlap nogle af himlen område på venstre side af søgeren . Fortsætte med at gøre dette indtil nå langt til højre himlen område .
5 .
Ret kameralinsen tilbage til den yderste venstrefløj , holde horisonten i midten af søgeren og tage et andet billede . Gentag processen bevæger sig hele vejen til højre . Gentag dette fælleseuropæiske proces en gang mere, skydning forgrunden område i billedet . Disse fotografier er hovedsagelig et kort over de større panoramiske vægmaleri.
6 .
Udskriv alle fotografierne , som blev udtaget til panoramiske vægmaleri . Brug en computer printer , eller en farvekopimaskine i en kopi centrum.
7 .
Bred den endelige trykte billeder på etagen nedenunder , hvor vægmaleri vil blive installeret. Denne proces er lidt som at sætte et billede puslespil sammen , men denne gang vil de stykker ikke passer perfekt . Det er OK, og blot en del af de sjove
8 .
Mål dimensioner af de fotos , der er blevet lagt ud på gulvet for at skabe den ru panoramiske . Tegn de samme dimensioner på væggen, hvor vægmaleriet skal tapetseres .
9 .
Saml sammen tapetklister og pensel og begynder . Læg det første fotografi ansigtet nedad på en ren tør arbejdsflade . Børste tapetklister på bagsiden af fotografiet . Læg pasta side til væg og glat ned med hånden . Følge det samme mønster som den måde, panoramiske blev fotograferet , startende i øverste venstre hjørne . Overlappe hinanden følgende billeder til at matche detaljer .
10 .
Tilføj klar akryl fugemasse til vægmonterede vægmaleri at beskytte overfladen af udskrifter .

Tips og advarsler


 • Nogle digitale kameraer har særlige programmer for foring op i horisonten linje , når der panoramiske billeder . Rådføre sig med kamera manual for instruktioner om brug .
 • en rentabel måde at producere foto kalkmalerier er at tage digitale fotos til en kommerciel trykkeri og print dem ud på en farvekopimaskine . For en endnu mere økonomisk prissat vægmaleri , udskrive kun i sort og hvid .
 • Vær omhyggelig med ikke at planlægge vægmaleri på en væg med direkte sollys . UV -stråler vil medføre fading til farve print ( og nogle b w udskrifter ) . Installere i et rum med reflekteret lys , f. eks et værelse med draperier eller glødende belysning.
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre rørsystemer til puder
 • Kan jeg blande forskellige farver af læder møbler i ét rum ?
 • hvordan man kan blande mat & flad valspar maling
 • udsmykning idéer til søen sommerhuse
 • Hvordan kan jeg lave et lille badeværelse indbydende ?
 • hvordan man kan dukke op igen en støbejern vask
 • ideer om land bar dekoration
 • hvordan man laver en smuk kompostbeholder
 • hvordan du installerer levolor latinske nuancer
 • bomuld satin vs egyptisk bomuld
 •