hvordan man kan dekorere en lille u formet køkken

hvordan man kan dekorere en lille u formet køkkenSmå , U-formede køkkener er almindelige i mange hjem . Formen giver mulighed for en trekantet placering af apparater , hvilket skaber en produktiv arbejdsgang . En U-formet køkken passer en masse i en lille smule plads . Men den lille størrelse af disse køkkener betyder, at du skal være særligt sødt , når dekoration dem . Alt for mange dekorationer vil gøre en lille køkken føler rodet og trangt , som vil alt mønstrede eller lyse indretning

Du skal bruge: .
Paint
Vedhæng lys .
Køkken tæppe .
Grønne silke planter .
Udsmykning poster efter eget valg .


1 .
Vælg en stil eller lede efter dit køkken . Hvis din U-formede køkken er åbent til et andet område af huset , såsom en familie værelse , bør du vælge en stil , der passer til dette andet område . Hvis dit hjem er indrettet i en rustik stil , for eksempel , så er dette hvordan dit køkken skal dekoreres .
2 .
Vælg to eller tre farver til dit køkken . Mens rummets stil vil ofte guide dit farvevalg-for eksempel retro køkkener ser godt ud i sort og rød-der er andre ting at tænke på så godt. For eksempel ser små køkkener større , når malet i neutrale farver , eller lysegul kan lyse op en ellers trange U-formede køkken .
3 .
Fokus på den ene side af køkkenet til at dekorere som en accent . I U-formede køkkener er der tendens til øjet til at strejfe planløst fra den ene side til den anden . Dette kan skabe en følelse af stress . Berolige øjet ved at skabe et sted for at hvile . Du kan male den side af køkkenet en anden farve , eller installere en pendant lys over vasken og bruge det område som din accent .
4 .
Brug attraktiv opbevaring poster . Rummet er altid en præmie i små køkkener, så prøve nye måder at konsolidere værktøjer og redskaber . For eksempel kan du rydde din counter ved at gruppere hyppigt brugte elementer i attraktive flettede eller trådkurve eller hænge en gryde rack til at tilføje funktionelle interesse og åbne rum i dit skab .
5 .
Tilføj møbler . Selvom det kan virke mod hensigten i et lille rum , kan de rigtige møbler tilføje renter og funktionalitet til en ellers almindelig køkken . Placer en slank , men dekorativt og nyttigt stykke af møbler, såsom en gelé skab eller en rullende ø i slutningen af " U " form dannes af skabene .
6 .
Decorate pladsen på toppen af skabene , hvis de ikke går op til loftet . Dette vil trække øjet opad og skabe en illusion af rum i et ellers lille køkken . For eksempel ser grønne silke planter frisk grupperet på toppen af frysere .

Anden Artikel

 • Forskellen mellem dyne & narresut
 • Sådan opdaterer delta brusebad vandhaner
 • ideer til sort- hvid badeværelse design
 • Kan jeg bruge bevægelsessensorer i trapperum ?
 • hvordan man kan male betongulve til at ligne flise
 • om destination belysning
 • hvordan du nemt tage ned væg papir
 • detaljerede instruktioner til montering af en flydende hjørnehylde
 • hvordan man kan afvikle en skygge kasse
 • minibus vindue behandlinger
 •