hvordan man kan dekorere en nyrenoveret køkken

hvordan man kan dekorere en nyrenoveret køkkenEt nyrenoveret køkken er en drøm for mange mennesker . Muligheden for at skabe det ideelle sted at forberede maden og interagere med gæster kan tilføre værdi til dit hjem og rummet kan fungere som et knudepunkt for familielivet . Udsmykning et nyrenoveret køkken kan være en skræmmende projekt . Et godt gennemtænkt udsmykning ordning vil give dig mulighed for at sætte dit personlige præg på rummet og vise det frem på samme tid

Du skal bruge: .
Gardiner
Planter .
Flettede kurve .
Tæppe .
Gulvklud .


1 .
Beslut på et design til væggene . Du kan male eller tapet på væggene . Vælg en farve , der fungerer godt med de nye apparater og eventuelle nye gulv . En neutral farve som hvid kan hjælpe mørkt træ kabinetter skiller sig ud mere effektivt . Rustfrit stål apparater fungerer godt med mørkere toner , såsom brune og greens . En blød farve som en gul eller lys honning kan tilføje subtile kontrast til lyst farvede skabslåger og fliser gulvbelægning . Brug tapet kan hjælpe binde i rummet med resten af huset . Kig efter mønstre , som supplerer de designs du allerede har brugt , som f. eks en flise backsplash eller sarte træværk rundt i kanten af en køkkenø .
2 .
Pick ud gardiner . Gardiner kan hjælpe med at regulere mængden af solskin , der kommer i køkkenet og gøre det lettere at lave mad . Hvis renoveringen omfattede installation af en eller flere vinduer , kigge efter gardiner , der vil hjælpe vise vinduerne . Cafe gardiner kan give en blød stofkant uden at blokere synspunkter . Brug tiebacks at give en lys pop af farve . Hvis det er muligt , så sørg for alle gardiner har materiale, der er i det mindste noget uigennemtrængeligt for pletter .
3 .
Tilføj grønt . Grønne planter kan tilføje liv såvel som bidrage til at bringe den udendørs i. Ficus træer er nemme at passe og er holdbare . Overveje at placere en i et hjørne af rummet i en gryde , der koordinerer med resten af indretningen , du har valgt . Hvis du har brugt keramiske fliser i det nye design , udvælge potter lavet af keramik . Fyld flettede kurve med planter . Placer planterne på bordplader eller oven på hylder , hvor du nemt kan nå dem at vande dem . Hvis du har slået køkken til en spise-i køkkenet , kan du også placere en plante eller to på toppen af din nye spiseplads .
4 .
Læg et tæppe eller gulvklud på gulvet . Tæpper kan give en blød plads til bare fødder til at hvile , når flise føles for koldt . Et tæppe kan også hjælpe i køkkenet koordinere med resten af huset . Kig efter tæpper , der er lavet af holdbare materialer såsom sisal , eller materiale som er let at rengøre , såsom bomuld . En gulvklud er en klud , der anvendes som tæppe . Gulvklude kan rengøres med en minimal indsats og kan være dekoreret i farver dit valg .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en moderne soveværelse fremstår mere traditionelle
 • hvordan man kan gøre kvaster til puder
 • hvordan man kan dekorere en stue med katedral lofter
 • hvordan man kan dekorere din stue med to sofaer
 • hvordan man vælger en Haas frysere dør stil
 • kreative hjem udsmykning idéer
 • hvordan du fjerner tapet fra en trappe
 • hvordan man kan genoprette skinne til keramiske fliser
 • hvad er forskellen mellem glødelamper og lysstofrør ?
 • hvordan man kan maksimere plads i en Cape Cod stil hus
 •