hvordan man kan dekorere en væg for at bruge som en headboard

hvordan man kan dekorere en væg for at bruge som en headboardSoveværelser kan designes til at afspejle vores personlighed med lille indsats . Farven valgt til soveværelset , vil udgøre grundlaget for alle de accent stykker , der vises . Vinduet behandlinger og sengetøj er vigtige designelementer , der bidrager til en følelse af komfort . Hovedgærder give et færdigt look til et soveværelse . Dekorere en væg med en finurlig design for et barns headboard eller gøre det mere avanceret for en voksen hovedgærde . Du kan skabe en illusion af en headboard uden at skulle købe de faktiske hovedgærde stykke .

Du skal bruge:
Billeder
. Rammer.
Mat rammer .
Blyant .
Pletten .
Maling.
Trim.
Efterbehandling negle .
Wood kit .
Sandpapir .
Målebånd .

Billeder


1 .
Vælg 8- af -10-tommer billedrammer til en king- eller queensize- seng . En mindre seng skal have 5- af -7-tommers frames .
2 .
Buy den samme ramme design for hvert billede . Match frames til træ, der anvendes til soveværelset møbler eller kampen rammen med møbler hardware .
3 .
Vælg en mat ramme farve og brug inden for hver af rammerne. Brug samme måtten farve for hver frame .
4 .
Placer dit valgte billede inde i rammen . Oprette et tema med feriebilleder , landskaber eller familie . Et barns hovedgærde kan vise billeder af deres særlige interesser eller hobbyer .
5 .
Arranger og rum rammer jævnt over hele bredden af sengen . Opret en bue med frames eller vælge en tilfældig placering af billederne .
6 .
Rengør glas fingeraftryk og hænge billeder på væggen .

Dekorative Molding


1 .
Mål den ønskede bredde og højde på hovedgærde og spore en skitse på væggen ved hjælp af en blyant .
2 .
Paint indersiden af det område, du har sporet med en farve for at supplere væggene og sengetæppe .
3 .
Vælg dekorative formning fra et hjem forbedring center i ufærdige træ eller en malet finish . Plet eller male støbning . Støbning fås med blomster , nautiske temaer eller blade , for blot at nævne nogle få af mange designs. The bredde støbning varierer fra 1 til 2 1 /2 inches , afhængig af mønster .
4 .
Brug en afsluttende søm til at fastgøre støbning til nitter i væggen . Efterbehandling negle har små hoveder , som ikke vil kunne ses , når naglet til støbning .
5 .
Dæk søm hovedet med træ kit , hvis nødvendigt. Sand med fint sandpapir korn til at fjerne ujævnheder . Maling eller plette kit til at matche støbning .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en kærlighed sæde i soveværelset
 • hvordan man kan lette et køkken
 • retninger for en tråd catcher
 • ideer til en kids spil værelse
 • hvordan man nyistandsætte med glas dørhåndtag
 • land Hus & Have udsmykning
 • hjem kælder udsmykning idéer til en musiker
 • tips til en laminatgulv i skabe
 • hvordan man kan male en fyr effekt
 • victorian indretning idéer
 •