hvordan man kan dekorere med et verdenskort tema

hvordan man kan dekorere med et verdenskort temaEt kort udsmykning ordning giver en verdslig følelse til ethvert interiør. Få den pulserende farveskemaer verdenskort eller fremhæve den mere afdæmpede nuancer af antikke kort ved at integrere møbler og tilbehør i lignende nuancer og overflader . En hurtig weekend -projekt tapetsering et verdenskort vægmaleri til et badeværelse væg eller til skrå loft på en hems kan give en almindelig Jane rummet en følelse af eventyr . Udvid temaet med nogle kort-tema DIY projekter på møbler og tilbehør

Du skal bruge: .
Kort
Rammer.
Baggrund vægmaleri .
Hængende hardware .
Maling.
Møbler .
Tilbehør.
Belysning .


1 .
Vælg stilarter verdenskort du ønsker at bruge til dit kort indretning . Traditionelle verdenskort fremmane grundskole klasseværelser , med deres periwinkle blå vandområder og grønne , hvide og gule blokke af farver , der repræsenterer jord . Antikke kort låne en indvendig en mere formel look . Dog kan sjældne antikke verdenskort kræver rammer med beskyttende glas og specielle belysning og ventilation for at bevare deres arkivering kvalitet . Urealistisk og håndværker verdenskort kan have samme funktioner som mere repræsentativ verdenskort , men farver , former og kort materialer har en mere kunstnerisk kvalitet .
to .
Bestem omdrejningspunkt for din verden kort udsmykning ordningen . Du vil måske bruge en tapet vægmaleri til at dække en eller flere vægge eller en dør . I et badeværelse , giver et verdenskort badeforhæng underholdende badeværelse læsning . En undersøgelse eller kontor kan få en verdslig opdatering med tilføjelse af en tykt lamineret verdenskortet som et gulv dække . Stof trykt med verdenskort kan klæde en stor stue vindue eller hænge , baldakin-lignende , over din seng .
3 .
Accent verdenskort indretning med maling og finish , at udvide deres farvesammensætning . Blues og greens af en kort oceaner , bjerge og skove giver en kølig baggrund på vægge , vindueskarme , døre eller gulve . Den rustikke brune og røde af antikke kort slå tonen an for mørke pletter på trægulve og møbler rammer . Bright , kan kunstnerkvarteret kort foranledige en mere lunefuld udsmykning ordning som et lag periwinkle maling på loft eller en buket af orange , fuchsia , lilla og grøn kinesisk papir signallygter overhead .
4 .
Furnish kort-tema interiører med et internationalt touch . En marokkansk sofabord , med sine indgraveret og præget træpaneler , har eksotisk flair . En sigøjner tuftede skammel omgivet af gulvpuder dækket i indisk silke kan gøre en glemt hjørne . Mexikansk vinyl duge give køkkenbordet eller på en hylde grundvarer et strejf af kitchede cool . Andre iøjnefaldende stykker omfatter japansk Shoji skærme , Vestindien loft fans , mexicansk håndmalede fliser og indiske sarier til brug som vindue behandlinger eller sengetæpper .
5 .
Afslut look med en gør- det-selv kort indretning projekt . Brug vintage kort til linje ryggen på åben reoler . Laminat verdenskort og placere dem bag ovnen som en backsplash . Genbruge en gammel skrivebordsskuffe i en hylde ved at male skuffen , foret den med et verdenskort og hamrede skuffen til væggen . Overlapning kort over de forskellige regioner og i forskellige stilarter på en kork bord en boheme look . Decoupage elementer af kort på træmøbler , eller prøv din hånd på maleri billeder fra kort på en låge .

gode råd og advarsler


 • Et værelse helt dækket i verdenskort vil føle mindre og mere travlt . Overvej at lade den ene væg en sprød hvid eller en falmet ocean blå eller grøn til at holde udseendet enklere .
 • Anden Artikel

 • uden dekoration ideer
 • hvordan de skal dække en grim badeværelse lys stativ
 • hvordan man gør panel gardiner med en tørklæde
 • hvad er rolige farver til soveværelser ?
 • hvordan man kan hænge en stjerne lys armatur
 • hvordan man bruger en badeforhæng til opbevaring
 • polish keramik mønster oplysninger
 • hvordan man kan friske dit hjem til foråret
 • sjove ideer til en kælder
 • vandbaseret maling fjernelse
 •