hvordan man kan dekorere med tin fliser

hvordan man kan dekorere med tin fliserTin fliser er alsidige materialer til mange forskellige aspekter af indretning af hjemmet. Du kan dekorere et loft eller ramme en flise som vægudsmykning . Overvej at lave en dekorativ flise hovedgærde eller belægning en væg med tin for en plads , der både er varm og reflekterende . Du kan finde nye tin fliser på din lokale home forbedring butik , men kigge efter gamle tin fliser med karakter på lokalt antikvitetsforretninger, loppemarkeder eller arkitektoniske bjærgning værfter

Du skal bruge: .
Målebånd
. Træ strimler .
Saw .
Montagelim .
Billede wire og kroge .
¼ tommer krydsfinerplade .
Dekorative træsorter .
Mosaikfliser .


1 .
Ramme en tin flise i en rustik træramme og hænge det som vægudsmykning . Du kan gøre en rustik træramme med fire stykker af rå søger træ strimler skåret så den passer til kanten af tin flise . Mål og skære træet strips til at passe med mindst en ½ tomme overhæng fra den yderste kant af flisen . Gering i hjørnerne , hvis du kan , eller har træet strips Butt mod hinanden . Fastgør træ strips til ansigt flise med montagelim . Efter den lim tørrer , kan du vedhæfte kroge og billede tråd på bagsiden af træet strimler . Hæng flise på væggen .
2 .
Cover loftet i alle rum med tin fliser for at skabe en varm og indbydende rum . Tin fliser er ikke bare for køkkener , og du kan dekorere dit kontor , din familie værelse , dit badeværelse eller dit soveværelse med tin fliser på loftet . Fastgør fliser med montagelim , direkte over din eksisterende loft .
3 .
Indret dit køkken med en tin flise backsplash . Påfør fliser på væggen bag og omkring ovnen med montagelim .
4 .
Lav en hovedgærde med dekorative tin fliser . Skær et tyndt stykke krydsfiner til at passe til rummet bag din seng og dække det med tin fliser . Ramme omkredsen med dekorative træ trim . Du kan også lave en mosaik flise grænse for din tin flise hovedgærde . Mulighed for en 1 til 2 tommer udsat træ kant , når man skærer dit krydsfiner , så du har plads til at placere brikkerne . Lim glas eller keramik mosaik fliser direkte til det træ, når du har limet på dåsen fliser . Du kan bruge montagelim til begge materialer . Der er ingen grund til at forlade rummet mellem fliserne til injektionsmørtel , bare lægge dem fra side til side . Hvis du placerer fliserne , så de strækker sig fra træet af hovedgærdet vil skære kanten af krydsfiner skal camouflerede .

Anden Artikel

 • sammenligning af sol persienner til hjemmet
 • persienner gips værktøjer
 • retninger til udendørs belysning med en bevægelsesdetektor
 • hvordan du indstiller tidszonen i en skyscan atomur
 • land maling udsmykning teknikker : sponging & ragging
 • hjem shows i Las Vegas
 • forsegling grønne træ med latex maling
 • typer af høj kvalitet træoverflader
 • vestlige & native american design ideer
 • loft stencils & maleri ideer
 •