hvordan man kan gøre dit værelse hippie

hvordan man kan gøre dit værelse hippieDu kan skabe den perfekte rum, der er en hilsen til hippie generation . Alt det kræver er en lille smule af opfindsomhed og presto , en hippie værelse er dit ! En ting at holde øje med , er farver . Basen farver enhver hippie rummet er jordfarver , dybe grønne og brune . På toppen af dem du vil stænk af farve i levende nuancer af rødt , orange og gul . Undgå neon farver , dog . Neon farver er en fast tilbagevenden til 1980'erne, hvor neon var alle de vrede

Du skal bruge: .
Bedding i brune eller greens
Plakater af fred symboler og flower power symboler .
Beaded gardiner .
Shag tæpper eller kaste tæpper .
Sækkestolen stole .
Røgelse indehavere og røgelse .
Lava lampe .
Diverse puder og pyntepuder .


1 .
Strip rummet . Den nemmeste måde at komme i gang er med et blankt lærred . Tøm rummet så meget som muligt . Store møbler såsom en seng og kommode vil sandsynligvis nødt til at blive. Gå videre og gøre sengen med den nye senge .
2 .
Dekorer væggene . Medmindre væggene er en blank hvid eller pastel , kan du sikkert bare dække dem med plakater af fred skilte og diverse flower power prints . Disse er nemme at finde på allwall. com for nominelle priser . Du behøver ikke have dem indrammet .
3 .
Hæng dine gardiner . En populær tendens i 1960'erne var beaded gardiner i stedet for gardinerne og endda døre . Mens du sikkert gerne vil holde din hoveddør , kan du tilføje beaded gardiner til dit skab og vinduer .
4 .
Pynt gulvet . Hvis du kan re-tæppe dit værelse i vintage shag tæppe, stor . Mere sandsynligt du bliver nødt til at bruge et par kast tæpper for at få effekt. Flyt din seng på plads , og derefter spreder den shag tæppe i området, hvor du og dine venner kan forventes at hænge ud .
5 .
Tilsæt ærtepose stole . Disse bør være kastet komfortabelt omkring shag tæpper . Dette er også et godt sted at sprede en etage puder , du har . Et område som dette er fantastisk til et sted at hænge ud og tale med dine venner .
6 .
Tilsæt tilbehør . Røgelsen indehavere og lavalamper arbejde både for at gøre rummet dufter godt og give den perfekte stemning . Den brændende røgelse vil tilføre tekstiler i rummet med deres duft , og lava lampe vil tilføje en blød glød samt afspejler ud af beaded gardiner .
Den pyntepuder bør forkerte , levende i farver og holdbare . De er sandsynligvis kommer til at få en masse brug og de vil tilføre den perfekte touch til din hippie tema værelse .

Anden Artikel

 • hvordan man kan arrangere møbler i en hems
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med koral og sort maling farver
 • tjekliste for nye lejlighed møbler
 • hvordan man får mos til at vokse på mos rock ildsteder
 • betonvæg dækker ideer
 • ideer til en kælder med en pejs
 • hvordan du fjerner gammel maling med en kile
 • hvordan man kan lægge plastik flise
 • hvordan man laver en kæmpe krans ved hjælp af en geringssav
 • hvordan man kan sammenligne Philips lys til GE lys
 •