hvordan man kan hænge stof som Wallcovering

hvordan man kan hænge stof som WallcoveringVægbeklædning med stof er et alternativ til tapet og maling . Lejere eller folk , der ofte skifter husstand indretning er prime kandidater for stof vægbeklædning . Stof eller flad seng plader kan klippes og anvendes på en væg eller et værelse til et tapet udseende uden tapet besvær . Stof , der har tjent som vægbeklædning kan fjernes , vaskes og genanvendes til et andet projekt i modsætning til tapet, der er ødelagt , når fjernet . Hængende struktur som en vægbeklædning er en god weekend projekt for gør- det -selv .

Du skal bruge:
Målebånd
. Flydende stof stivelse ( ca. 3 gallon per væg ) .
Stof.
Saks.
Hobbykniv .
Spand .
Hæftemaskinen hæfteklammer .
Stigen.
Stor svamp eller klude .
Plastic drop klude .


1 .
Læs alle trinene , før du starter dette projekt .
2 .
Bestem mængden af Stofforbrug ved at måle på væggene . En standard værftet foranstaltninger 44 inches lang med 36 inches lang . Flade lagner give følgende løbelængde : twin-5 ¼ yards , fuld-6 ½ meter , dronning-7 ½ meter , konge-9 1 /8 yards . Mulighed for overlap for print , som man kunne tapet . Hver stofstrimlen skal være 2- inches længere end væglængde at give mulighed for svind .
3 .
Klip stof i 44- tommer bredt ved længden af muren plus 2 inches strimler , giver mulighed for en 1- tomme overlap på kanten af hver strimmel af stof . Du skal muligvis en mærkelig størrelse strip : skære det ned fra en af de 44- tommer brede strimler. Hvis der dækker tilstødende vægge med hjørner , vil stof overlapper hinanden den anden væg : tallet dette ind i stoffet beregningen .
4 .
Fjern møbler fra rummet . Placer drop klude over gulvet .
5 .
Opsætning af stigen . Sæt svamp og hæftemaskinen på stigen .
6 .
Hæld en liter væske stivelse i spanden ( tilføje flere efter behov ) .
7 .

Nyd en eller to strimler af stof ad gangen i spanden af stivelse indtil mættet .
8 .
Tag en strimmel i hånden , forsigtigt klemme stivelse fra stoffet . Du vil have det vådt , men ikke hælde stivelse .
9 .
klatre op ad stigen . Placer stoffet selv med loftet . Læg et dagligt syn i hvert hjørne og i midten af strimlen .
10 .
Brug svampen til at fast trykke og glatte stof til væggen . Glat luftbobler og rynker fra midten og ud mod kanten . Stof vil være længere end nødvendigt . Den vil skrumpe som det tørrer .
11 .
Placer næste stofstrimlen at overlappe 1- tomme på toppen af den højre kant af strimlen , der allerede på væggen . Staple i hjørnerne og midten af strimler som du gjorde for den første strimmel . Gentag udjævning og trykke
12
hængende omkring vinduer og døre kan gøres på to måder : . hænge stoffet over vinduer /døre og skær overskydende i tør tilstand , eller pre-cut stoffet, når stoffet er tør eller våd . For eksempel : over closet døre skære en brugerdefineret størrelse stribe i stedet for at bruge den fulde 44- inches lang med væglængde plus 2- inches strip
13
Gentag trin indtil væggen ( r . ) er dækket . I hjørner , brug den side af hånden til kraftigt krølle stoffet ind i hjørnet .
14 .
Lad stof til tørre 24 til 48 timer .
15 .
Klip overskydende stof sammen fodpaneler med hobbykniv eller saks . Stof vil blive stiv .
16 .
Fjern klammer eller dække med tapet kant , bånd eller loft støbning .

gode råd og advarsler


 • Fabric vægbeklædning er fantastisk til uren og ujævnt lappet eller ru , struktureret vægge som det våde stof i overensstemmelse med væggen. Hvis en mærkelig plaster , som omkring døre , etc, har brug for mere stof eller er skåret skævt , klippe en skrot , sættetid og mug på plads meget som man kunne papir Mâche .
 • Vær forsigtig klatring stiger , ved hjælp af korte geværer , sakse og håndværk vinger. Skaden kunne opstå .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver en grøn hjem
 • hvordan du fjerner anaglypta
 • hvordan man kan gøre gardiner ud af plader , duge , pudebetræk
 • hvordan man kan måle for plantage skodder
 • hvordan man kan fjerne maling fra zink
 • ideer til maling indendørs trapper
 • Kan jeg blande forskellige farver af læder møbler i ét rum ?
 • pind bord ideer
 • Kan jeg bruge bevægelsessensorer i trapperum ?
 • hvordan man kan købe løs hærdet glas skærebrætter
 •