hvordan man kan lægge manipuleret flydende trægulve

hvordan man kan lægge manipuleret flydende trægulveLamelparket gulve er lavet af et sammensat base toppet med et tyndt lag af træ finer . Fordi de er lavet af ægte træ , de tilbyder udseendet af massive til en brøkdel af prisen . Disse gulve er typisk installeret ved hjælp af en flydende teknik , hvilket betyder, at bestyrelserne ikke er fastgjort til undergulvet . Denne teknik gør det lettere for DIY boligejere til at installere manipuleret gulve ved hjælp af simple værktøjer , og uden rod af Limede anlæg

Du skal bruge: .
Hammer
Negle.
Spartelmasse .
Nedstryger .
Skum underlag .
Gaffatape .
Manipuleret gulve .
Afstandsstykker eller træ shim .
Slagklods .
Gummihammer .
Brækjern .
Rundsav .
Trægulve lim ( medfølger ikke).


1 .
Level undergulvet . Flydende gulve kan installeres over en overflade, men laminat eller tæppe , men det er vigtigt , at gulvet er plant og rent . Brug en spartelmasse til at fylde i lave spots med en murske , så slibe eller sand væk bump eller høje områder . Støvsug hele undergulvet for at fjerne al snavs og støv , før du fortsætter .
2 .
underbød doorjambs i rummet . Dette vil gøre det muligt for gulvbelægning til at passe under bundkarm , som kan forbedre udseendet af gulvet. Placer en skrot stykke manipuleret træ og et stykke af undertag langs bundkarm . Tilføj 1 /16 tommer til højden af gulvet til at give clearance plads til installation . Skær jambs ved hjælp af en nedstryger , så gulvet vil passe de flugter med væggen .
3 .
Installer skum undertag på tværs af hele gulvfladen . Hver række skal røv sammen uden overlapning og skal passe stramt mod væggen i begge ender . Tape sømmene med gaffatape til at holde materialet på plads, mens du arbejder.
4 .
Læg din første stykke af gulve , således at den rillede kant vender mod væggen . Placer afstandsstykkerne eller træ shims mellem træet planke og væggen for at skabe en 1/2-inch dilatationsfuge . Denne plads vil gøre det muligt gulvet til at udvide og kontrakt over tid, uden revner eller vridning .
5 .
Påfør en dråbe trægulve lim til slutningen af brættet . Tilslut den til den tilstødende bord ved hjælp af tungen og not stik langs enden . Placer en slagklods langs siden af brættet og trykke på det med en gummihammer for at sikre bestyrelserne er tilsluttet . Gentag processen for at fuldføre den første række af gulvbelægning .
6 .
Brug lim langs tungen og not stik til at forbinde din anden række af gulve til den første . Brug din slagklods at bekræfte bestyrelserne sidder tæt , og rene overskydende lim fra gulvet med en fugtig klud .
7 .
Skær bestyrelser efter behov ved hjælp af en rundsav , holde bestyrelserne ansigtet ned for at beskytte finish . Brug skåret enderne til at starte hver række , således at samlingerne vil blive forskudt fra række til række . Kass¨¦r Snit kortere end 6 inches .
8 .
Placer dit sidste række af lamelparket fladt på gulvet og bruge en brækjern til at tilslutte den til de tilstødende række. Fjern alle afstandsklodser og bruge fodlister eller støbning til at dække ekspansion mangler og færdiggøre projektet .

gode råd og advarsler


 • Ikke alle svømmende lamelgulve er limet sammen . Nogle bruger store fjer og not stik , der klikkes sammen for at låse dem på plads uden lim . Installationen teknikker er de samme for limede og ikke-limede gulve , dog . Kig på producentens anbefalinger til dit gulv at afgøre, om du skal bruge lim .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan sy en swag badeforhæng
 • centerpiece blomst ideer
 • hvordan du installerer et trådløst skygge
 • hvordan man kan male kanter
 • hvordan man kan anvende Behr venetiansk gips på appelsinskal vægge
 • uden dekoration ideer
 • hvordan man laver en konvolut ud af 8,5- ved -11 - tommers papir
 • hvordan man kan montere en frameless spejl
 • den bedste måde at anvende touch - up maling
 • hvad er et traditionelt køkken stil ?
 •