hvordan man kan lette et køkken

hvordan man kan lette et køkkenKaste lys over køkken med nyt inventar . Uanset om du bygger et nyt hjem eller bare opdatere dit eksisterende køkken , spiller udvælgelsen af lys en stor rolle i det overordnede udseende af rummet . Armaturer selv varierer i udseende fra traditionelle til slanke , moderne stilarter . Mængden af lys produceret varierer også . At have en veloplyst køkken lyser rummet , således at indretning skal være synlige . Det påvirker også hvor godt du kan se at tilberede og håndtere andre opgaver i rummet

Du skal bruge: .
Lysarmaturer .
Wire tester .


1 .
Angiv en oprindelige budget for belysningen projektet guide planlægningsprocessen . Faktor i de faktiske udgifter til lys samt tjenester af en elektriker hvis det er nødvendigt .
2 .
evaluere den nuværende belysning i køkkenet . Afgøre, hvilke områder er veloplyste , og hvilke områder har brug for mere lys . Beslutte, om det overhead lysarmaturer placeres korrekt og giver tilstrækkelig almen belysning . Hvis de gør , skal du blot erstatte inventar er tilstrækkelig. Hvis køkkenet har brug for mere lys , kan du overveje at tilføje mere generelle overhead belysning eller opgave belysning .
3 .
identificere de vigtigste indsatsområder i køkkenet . Tilføj opgave belysning til disse områder . Belysning monteres under skabene , spor eller forsænket belysning rettet mod de områder er fælles former for køkken opgave belysning .
4 .
Besøg et hjem forbedring butik eller belysning special-forretning for at træffe beslutning om lamper . Overvej både dit budget og den overordnede stil af køkkenet , når der vælges lamper . Vælg en matchende gruppe af lys fra den samme linje for at sikre, armaturer vil mesh godt sammen i køkkenet .
5 .
Installer den nye lysarmaturer dig selv, hvis du har evnerne . Sørg altid for , at strømkilden er slukket ved hjælp af en wire tester . Hvis du starter udskiftning af armaturer og finde dig selv i alt for dyb , stop og kalder en elektriker . Det er bedre til at betale ekstra for en professionel til at håndtere opgaven , end at lave en fejl , der bliver til en brandfare .
6 .
Leje en elektriker til at installere lysarmaturer , hvis du aren ' t tryg ved at gøre det selv . En elektriker er også en god idé , hvis du tilføjer armaturer til nye steder i køkkenet i stedet for bare at erstatte de gamle .
7 .
Test dine nye belysning system både under dag og nat . Sørg for lyskilder giver nok lys til både generelle områder og opgavespecifikke steder i køkkenet .

Anden Artikel

 • hvordan man vælger en piges soveværelse maling farve
 • hvordan man laver en crewel arbejde dækning for en pude
 • minibus vindue behandlinger
 • hvordan man kan anvende olie på en gned bronze finish
 • hvordan man kan dekorere med antikke vægure
 • hvordan man kan iscenesætte et hus
 • om naturlig sten dræn
 • hvordan du tilføjer bremse appellere til en lille kvist over døren
 • bevare friske evergreens til dekoration
 • hvordan man kan passe havgræs tæppe
 •